(Poistunut julkaisusta)

NDT-Tarkastaja
Bronto Skylift Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakkaallemme Bronto Skyliftille Poriin

NDT-TARKASTAJAA

Bronto Skylift Oy Ab on hydraulisia henkilönostimia valmistava metalliteollisuusyritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa.

Etsimme nyt NDT-tarkastajaa työskentelemään tuotannon laadunvalvonnassa sekä vastaanotto-tarkastuksissa. Toimenkuva sisältää hitsattujen rakenteiden ja levypintojen tarkastamista sekä saapuvan tavaran vastaanottotarkastusta. Lisäksi toimit hitsauskorjausten ja alihankinnan tarkastajana sekä tilaat ja ohjeistat tarvittaessa ulkopuolista tarkastuspalvelua. Perehdyt myös vähitellen muihin laadunvalvonnan tehtäviin nostolaitteiden osalta.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 

  • teknistä peruskoulutusta
  • hitsaustarkastuksen osaamista ja kokemusta (koulutuspohjana esim. IWI-tutkinto)
  • silmämääräisen tarkastuksen pätevyyttä (ISO 9712 VT2)
  • magneettijauhetarkastuksen pätevyyttä (ISO 9712 MT2)
  • kokemusta tarkastustehtävistä
  • tarkkuutta ja huolellisuutta

 

Eduksi sinulle on mahdollinen aiempi työskentely hitsaajana, tunkeumanestetarkastuksen pätevyys (ISO 9712 PT2), ERP-järjestelmän osaaminen (LEAN), hitsausstandardien tuntemus, englannin kielen taito ja ymmärrys ajoneuvo- ja nostolaitetekniikasta ja niiden komponenteista. Tarjoamme tarvittavaa lisäkoulusta riittävän osaamispohjan saavuttamiseksi. Tehtävän pääpaino on hitsauslaadun tarkastuksissa.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen arkityö. Valittu henkilö tulee työllistymään Bronto Skyliftin palvelukseen ja sijoittumispaikkana on Porin toimipiste. Tarjoamme sinulle paikan viihtyisässä ja välittömässä organisaatiossa mukavilla työkavereilla sekä nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna. Bronto Skylift tarjoaa myös kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia, hyvät työsuhde-edut ja vakaan työsuhteen osana arvostetun kansainvälisen toimijan rivejä. Tulet alkuun saamaan kattavan perehdytyksen ja työskentelemään hitsauskoordinaattorin apuna.

Lisätietoja tehtävästä antaa Bronto Skyliftin laatupäällikkö Tony Puikkonen, puh. 040 821 8712.

Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Nordic, sitä koskevat yhteydenotot tampere@nordic.fi tai p. 045-6386 111. Laita hakemuksesi pikaisesti, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.