(Poistunut julkaisusta)

NDT-tarkastaja
Karhula Foundry Ltd Karhula Foundry

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Barona hakee Karhulan Valimolle Kotkaan NDT-tarkastajaa.

Sulzer Pumps ilmoitti joulukuussa 2015 sulkevansa valimon. Syyskuussa 2016 valimo- ja konepajateollisuuden ammattilaiset Pekka Kemppainen, Ilkka Hakala ja Jyrki Laitinen ostivat valimon. Sulzer pysyi merkittävänä asiakkaana.

Uusi yhtiö Karhulan Valimo Oy työllisti heti 54 henkeä ja myöhemmin on palkattu 20 entistä valimotyöntekijää ja toimihenkilöä takaisin. Lisäksi 2017-2018 uusia työntekijöitä on palkattu noin 20. Tilauskannan edelleen kasvaessa Karhulan Valimo hakee NDT-tarkastajaa kappaleiden lopputarkastuksiin.

Tehtävänäsi ovat NDT-tarkastukset, raportointi ja sidosyhmäyhteistyö. Aikaisempi kokemus NDT-toimialalta ja pätevyydet katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä tehtävän kannalta. Teknisen alan peruskoulutus sekä kehittyneiden testaustekniikoiden tuntemus luo hyvän pohjan tehtävälle. Tehtävät ovat visuaalisia eli silmämääräisesti tehtäviä tarkastuksia ja ultraäänitarkastuksia.

Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön ja kyky oppia monipuolinen ammatti sekä motivaatio kehittyä siinä jatkuvasti. Tärkeintä on kuitenkin oma-aloitteinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky toimia vastuullisissa tehtävissä

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Katri Hyppänen puh. 050 439 9785