(Poistunut julkaisusta)

NDT-tarkastaja
Karhula Foundry

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Barona hakee Karhulan Valimolle NDT-tarkastajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Sulzer Pumps ilmoitti joulukuussa 2015 sulkevansa valimon. Syyskuussa 2016 valimo- ja konepajateollisuuden ammattilaiset Pekka Kemppainen, Ilkka Hakala ja Jyrki Laitinen ostivat valimon. Sulzer pysyi merkittävänä asiakkaana.

Uusi yhtiö Karhulan Valimo Oy työllisti heti 54 henkeä. Tuotanto jatkui 5 M€:n vuosiliikevaihtoa vastaavalta tasolla. Kevään 2017 kuluessa se on kaksinkertaistettu ja on palkattu jo 20 entistä valimotyöntekijää ja toimihenkilöä takaisin. Kasvu jatkuu niin, että vuoden 2018 aikana tuotanto edelleen kaksinkertaistuu.

Tehtävänäsi ovat NDT-tarkastukset, raportointi ja asiakkaiden kanssa toimimista. Aikaisempi kokemus NDT-toimialalta ja pätevyydet katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä tehtävän kannalta. Teknisen alan peruskoulutus sekä kehittyneiden testaustekniikoiden tuntemus luo hyvän pohjan tehtävälle. Tehtävät ovat visuaalisia eli silmämääräisesti tehtäviä tarkastuksia ja ultraäänitarkastuksia.

Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja kyky oppia monipuolinen ammatti sekä motivaatio kehittyä siinä jatkuvasti. Tärkeintä on kuitenkin oma-aloitteinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky toimia vastuullisissa tehtävissä

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Katri Hyppänen puh. 050 439 9785