(Poistunut julkaisusta)

NC/CNC-koneistaja, Riihimäki
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Haemme asiakkaallemme Riihimäelle työntekijöitä NC-työstökoneiden sekä CNC-työstökeskuksien pariin. Työhön sisältyy työstökoneiden ohjelmointia ja käyttöä. Lisäksi pääset tutustumaan automatisoitujen teollisuusrobottien toimintaan.

Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä ja pääset kasvattamaan ja kehittämään omaa osaamistasi.

Eduksi katsomme aiemmin kokemuksen työstötekniikoiden, työkoneiden ja käytettävien materiaalien tuntemuksesta sekä matemaattisen osaamisen sekä tietotekniikan käyttötaidon. Tarkkuus ja huolellisuus ovat myös tarpeellisia ominaisuuksia.

Tässä ammatissa tulet tarvitsemaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sekä yhteistyötaitoja.

Työturvallisuustekijöiden noudattaminen on tärkeää.

Palkkauksessa noudatamme Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.


Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa
Anni Koskela
myyntipäällikkö
0503230543
anni.koskela@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.