(Poistunut julkaisusta)

NCC:n harjoitteluohjelman haku
NCC

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2018

NCC:n harjoitteluohjelma – rakennusalan korkeakouluopiskelijoille

Opiskeletko rakennusalaa AMK:ssa tai korkeakoulussa? Haluatko mukaan #vaikuttamaan ja kehittämään rakennusalaa? Jos vastasit ”kyllä”, harjoitteluohjelmamme voi olla juuri sinulle.

Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan #valloittajia, jotka haluavat #vaikuttaa ja uskaltavat #haastaa paitsi itsensä myös meidät. Meillä harjoittelijat saavat heti oikeita töitä, vaiheittain kasvavaa vastuuta ja mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää rakentamista yhdessä NCC:läisten kanssa. Harjoitteluohjelmamme perustuu jatkuvan oppimisen ja kehittymisen periaatteille. Harjoitteluohjelman aikana on mahdollista edetä erilaisiin tehtäviin ja yksiköihin oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Lue lisää harjoitteluohjelmastamme https://www.ncc.fi/tule-toihin/opiskelijat/harjoitteluohjelma/

Haku 2018 harjoitteluohjelmaan on alkanut jatkuen 28.2.2018 saakka. Laita hakemuksesi sisään jo nyt! Kutsumme mielestämme sopivimmat haastatteluun, joiden perusteella valitsemme harjoitteluohjelmaan lähemmäs 200 harjoittelijaa. Kannattaa toimia nopeasti!

Hae paikkaa sivuillamme: https://www.ncc.fi/tule-toihin/opiskelijat/haku-ja-yhteystiedot/

Lisätietoja saat HR-Partner Hanna Harjulta hanna.harju@ncc.fi

Harjoitteluohjelmamme on tärkein rekrytointikanavamme, siksi pidämme harjoit-telijoistamme hyvää huolta ja otamme jokaisen kokemattomankin rakentajan alun mukaan porukkaan tasavertaisena jäsenenä. Meille on helppo tulla. Anna siis meidän valloittaa sinut - tervetuloa meille!

Meiltä saat hienon startin tulevalle urallesi!