NC-sorvaaja, Valmet Technologies Oy
Valmet Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen – joka päivä.

Etsimme asiakkaallemme Valmet Technologies Oy:lle ammattitaitoisia SORVAAJIA Jyväskylän Rautpohjaan, alkuun määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen arviolta vuoden 2020 kesäkuun loppuun saakka. Työsuhteen jatko on mahdollinen.

Työnkuvaan kuuluu raskaiden paperikonetelojen rouhintasorvausta NC-ohjauksella sekä päätyporauksia telojen vaippoihin. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa, mutta ajoittain myös kolmessa vuorossa. Työssä menestyminen vaatii varmuutta suurien kappaleiden käsittelyyn.

Odotamme Sinulta lisäksi:
-Koneistuksen koulutus- ja työkokemustaustaa
-Motivoitunutta asennetta työtä kohtaan
-Valmiutta 3-vuorotyöhön

Tarjoamme Sinulle työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, dynaamisen ja monimuotoisen työyhteisön parissa. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen hanna.kuusela@go-on.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Kuusela, 0443346315, hanna.kuusela@go-on.fi.

Valmet Jyväskylä on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1291128
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Keski-Suomi