(Poistunut julkaisusta)

NC-koneenkäyttäjä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2018

Haemme nyt NC-koneenkäyttäjää vakituiseen työsuhteeseen jätepuristimien valmistustehtäviin Keravalle sijaitsevaan asiakasyritykseemme.

Kotimainen asiakasyrityksemme hakee kauttamme vakituiseen työsuhteeseen NC-koneenkäyttäjää jätepuristimien valmistustehtäviin. Sopiva tausta tähän työhön on teknisen alan ammatillinen peruskoulutus tai sitten vastaava työkokemus teollisuuden isojen kappaleiden kanttaus- ja levyleikkaustehtävistä. Työtehtävät keskittyvät jätehuoltoon tarkoitettujen isojen jätepuristimien ja paalaiminen valmistuksen NC-koneilla tehtävästä kanttauksesta ja levyleikkauksesta ja muista oheistehtävistä. Työpaikka sijaitsee Keravalla ja työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa. Oma auto on työaikojen ja liikkumisen vuoksi välttämätön.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää oppimiskykyä. Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön pitemmäksi aikaa. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia monipuolinen ammatti ja motivaatio kehittyä siinä jatkuvasti. Tehtäviin koulutetaan työn ohessa.

Toivomme hakijoilta:

• kokemusta teollisuuden kanttauksesta ja levyleikkauksesta NC-koneilla

• kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa

• vuorotyövalmiuksia 2-vuorotyöhön

• oikean ja motivoituneen asenteen työntekoon.

Tarjoamme mahdollisuuden:

• työskennellä alan johtavassa yrityksessä

• kehittyä alan ammattilaiseksi

• työllistyä nopeasti pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö. Trukilla ajotaito ja siltanosturin käyttötaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä. Haethan paikkaa heti koska ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.