(Poistunut julkaisusta)

Näyttelynvalvoja – tule töihin Helsinki Biennaaliin kesäksi 2020
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Hei!

Me Seuressa etsimme joukkoomme näyttelynvalvojia Helsinki Biennaaliin, joka järjestetään Vallisaaressa kesällä 2020. Helsinki Biennaali järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, joten sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä viettämään kesääsi korkeatasoisen nykytaiteen ympäröimänä! Olisitko juuri sinä etsimämme henkilö?

Voit tutustua Helsinki Biennaaliin tarkemmin tästä: https://helsinkibiennaali.fi/

Biennaalin tuotannosta vastaa HAM Helsingin taidemuseo. Voit tutustua HAMiin tästä: https://www.hamhelsinki.fi/

Biennaalivalvojan monipuolinen työ pitää sisällään asiakaspalvelua, työpisteeseen liittyviä tehtäviä sekä viestintää. Vastaat vaihtuvalla työpisteelläsi itsenäisesti omasta teospaikastasi. Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi teoksien avaaminen ja sulkeminen, asiakkaiden opastaminen sekä teospaikan siisteydestä ja turvallisuudesta huolehtiminen. Koska biennaali järjestetään ensimmäistä kertaa, työ vaatii kehitysorientoitunutta asennetta ja halua heittäytyä uuden keskelle. Työskentelet pääsääntöisesti ulkona ja työ on luonteeltaan myös fyysistä; seisomista ja kävelyä vaihtelevassa maastossa. HAMilla on Vallisaaressa kaksi kauppatoimipistettä, joten mikäli sinulla on aiempaa kokemusta kassatyöskentelystä, työpisteesi voi olla myös biennaalikauppa. Kassatyöskentelyn lisäksi tehtävänkuvaasi kuuluu tällöin myös esimerkiksi kassaraportointia ja -tilitystä sekä asiakaspalvelu- ja infopisteessä työskentelyä.

Taustasi voi olla esimerkiksi taide- ja kulttuurialalta, matkailualalta, asiakaspalvelu- ja kaupanalalta tai kasvatusalalta, tai voit olla vaikkapa näiden alojen opiskelija. Tärkeintä on, että sinua innostaa ajatus olla mukana ensimmäisessä Helsinki Biennaalissa ja haluat omalta osaltasi vaikuttaa siihen, että kävijät kokevat biennaalikäynnin antoisaksi ja sujuvaksi!

Haettavana on 48 näyttelynvalvojan työsuhdetta ajalle 8.6.-30.8.2020. Lisäksi osalla tehtäviin valituista on mahdollisuus jatkaa työsuhteessa 27.9. saakka. Ennen työsuhteen alkua näyttelynvalvojan tehtävään perehdytetään. Perehdytys ajoittuu touko-kesäkuulle, se on palkallista ja kestoltaan noin viikon.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä toivomme sinulta:
– Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään toisen asteen tutkinto tai soveltuvaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä.
– Olet läsnäoleva ja ystävällinen asiakaspalvelija. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Haluat luoda kiireenkin keskellä jokaiselle asiakkaalle onnistuneen asiakaspalvelukokemuksen.
– Olet kiinnostunut taiteesta ja kulttuurista.
– Työskentelytapasi on itsenäinen, joustava ja vastuullinen.
– Sinulla on perustason IT-osaaminen.
– Palvelet asiakkaita sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
– Eduksi katsotaan myös, mikäli sinulla on ensiapu- ja/tai järjestyksenvalvontaosaamista.

Tässä vielä näyttelynvalvojan työsuhde pähkinänkuoressa:
– Työsuhde: 8.6.-30.8.2020 (lisäksi noin viikon perehdytys ja koulutus ennen työn alkua)
– Viikkotyöaika: 31 t/vko tai 23,25 t/vko, työvuorot ma-su välillä.
– Lisäksi osa työsuhteista 8.6.-27.9.2020. Viikkotyöaika syyskuussa 38,75 t, työpäivät ke-su.
– Peruspalkka: 1486,56 €/kk (viikkotyöaika 31 t) tai 1114,92 €/kk (viikkotyöaika 23,25 t). Lisäksi maksamme mahdolliset palkanlisät.

Työhakemuksen pääset täyttämään tästä:  https://seure.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=1890

Arvostamme, että kerrot hakemuksellasi aikaisemmasta työn kannalta oleellisesta työkokemuksestasi. Haluaisimme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän työhön ja miksi juuri sinä olisit etsimämme henkilö näyttelynvalvojan tehtävään. Ilmoitathan hakemuksella, kumpi haettavana olevista työsuhteista sinua kiinnostaa. Kerrothan myös, mikäli olet kiinnostunut jatkamaan biennaalivalvojana kokopäiväisesti syyskuussa.

Hakuaika päättyy 31.1.2020, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, vastaamme mielellämme! Meidät tavoitat sähköpostitse rekrytointi@seure.fi

Hakemustasi odottaen
seurelaiset