(Poistunut julkaisusta)

Näyttelymestari
Kansallisgalleria

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haluatko olla mukana luomassa vuosittain noin 700 000 museovieraallemme unohtumatonta museokokemusta?

Haemme Ateneumin taidemuseoon kokenutta, innostunutta ja osaavaa

NÄYTTELYMESTARIA

Toimit Kansallisgallerian museotekniikkayksikössä näyttely- ja kokoelmatyöhön liittyvien projektien sekä prosessien suunnittelu- ja toteutustehtävissä. Kokoelmatyössä huolehdit taideteosten käsittelystä, pakkaamisesta, säilytyksestä ja kokoelmahallintajärjestelmän käytöstä. Näyttelytoiminnassa osallistut suunnitteluun, ripustamiseen ja installoimiseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva käsityöammattitutkinto ja useamman vuoden monipuolinen kokemus alan tehtävistä sekä kokemusta vaativista ripustustekniikoista. Museoala on sinulle tuttu ja sinulla on valmiutta sekä kokemusta työskennellä vaativien (esim. painavien) teosten kanssa turvallisesti. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja sinulla on itsenäinen sekä oma-aloitteinen työskentelyote. Tykkäät työskennellä osana tiimiä ja toimia projektiorganisaatiossa. Suomen kielen taidon lisäksi sinulla on kohtuullinen englannin kielen taito.

Kansallisgallerian arvot; avoimuus, yhdessä ja asiantuntevasti kuvaavat myös sinun työotettasi.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja mielenkiintoisen kulttuurialan tehtävän lisäksi innostavan työyhteisön ja näköalapaikan kuvataiteen maailmaan. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi. Olemme innostuneita ja ylpeitä siitä, mitä teemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava näyttelymestari Isa Päivinen, puh. 040 841 3537, ti 14.8 klo 9-11, to 16.8 klo 9-11, pe 17.8 klo 9-11, ke 22.8 klo 9-11 ja pe 24.8 klo 9-11.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi 27.8.2018 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/AA10573CBAB4FC7F