(Poistunut julkaisusta)

Näyttelyintendentti
Kansallisgalleria

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Haemme Nykytaiteen museo Kiasmaan

NÄYTTELYINTENDENTTIÄ

Näyttelyintendenttinä vastaat Kiasman kotimaisten ja kansainvälisten näyttelyiden suunnittelusta yhdessä museonjohtajan kanssa Kansallisgallerian/Kiasman strategian mukaisesti. Kuratoit näyttelyitä ja kehität näyttelytoimintaa sisällöllisesti, hallinnollisesti ja käytännön työn kannalta. Osallistut museon toiminnan ja ohjelmiston kehittämiseen johtoryhmän jäsenenä ja toimit oman yksikkösi esimiehenä. Osallistut myös Kansallisgallerian toiminnan kehittämiseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään viiden vuoden kokemus nykytaiteen parissa työskentelystä niin kotimaisessa kuin kansainvälisessäkin ympäristössä. Olet ansioitunut nykytaiteen tutkimuksellisen tiedon tuottamisessa eri julkaisukanaviin. Suhtaudut kunnianhimoisesti työskentelyyn näyttelyiden ja niihin liittyvän tutkimuksen ja julkaisujen parissa.

Vahva nykytaiteen asiantuntemus, itsenäinen työskentelyote ja hyvät projektijohtamistaidot ovat työssä menestymisen edellytyksiä. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito, muun kielitaidon katsomme eduksi. Olet rohkea ja idearikas kehittäjä sekä kokenut esimies. Kansallisgallerian arvot: avoimesti, yhdessä ja asiantuntevasti kuvaavat myös sinun työskentelyäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän maamme suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa. Työyhteisömme on innostunut ja olemme ylpeitä siitä mitä teemme.  Henkilöstöstrategisena tavoitteenamme on olla paras työpaikka henkilöstöllemme. Kehitämme aktiivisesti yhdessä arvojemme mukaista toimintakulttuuria.

Tehtävä on vakinainen, työ alkaa 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Haethan tehtävää täyttämällä hakulomakkeen 18.11.2018 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/7A06DF6752020F8B.

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Leevi Haapala puh. 0294 500 200 (vaihde) torstaina 8.11. klo 13-14 ja maanantaina 12.11. klo 15-16.