(Poistunut julkaisusta)

Näytteiden kerääjä
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019
Haemme Suomen johtavalle prosessiteknologiaa, laitteita ja palveluja tuottavalle mineraali-, metalli ja kivenmurskateollisuutta edustavalle asiakasyrityksellemme

NÄYTTEIDEN KERÄÄJÄÄ

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työ sisältää malmimineraalinäytteiden esikäsittelytehtäviä, kuten esim. keräily, suodatus ja jako näyteastioihin. Työ on kentällä, asiakaskohteissa tapahtuvaa näytteiden keräilyä ja osittain laitoksella, omalla toimipisteellä tapahtuvaa työtä näytteiden jatkokäsittelyvaiheessa.
Työ edellyttää viikottaista matkustelua Suomessa ja myöhemmin, työtehtävien laajentuessa myös ulkomailla.

Työtehtäviä on mahdollista myöhemmin laajentaa joko prosessianalysaattoreiden analysointitehtäviin tai prosessianalysaattoreiden huoltotehtäviin.
Työ soveltuu hyvin esim. opintonsa päättäneelle ja uransa alkuvaiheessa olevalla henkilölle, jolla on vahva kiinnostus tekniikkaan.

Edellytämme tekijältä prosessi- tai kemianteollisuuden perustutkintoa tai sähkö-/ja automaatioasentajan tutkintoa. Eduksi on myös mineraaliteknisten prosessien opinnot, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito vaaditaan sekä matkustusvalmius työkohteisiin. Hakijalla tulee myös olla voimassa työturvallisuuskortti.

Tarjolla on pidempiaikainen työtehtävä, jossa mahdollisuus kehittyä ja edetä uralla asiantuntijatehtäviin.

Työ on aluksi vuokratyösuhde Go On:in palveluksessa ja työstä on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan kirjoille kansainvälisesti arvostetun asiakasyrityksemme kirjoille.

Työn aloitus sopivan henkilön löytyessä, mahdollisimman pian.

Mikäli olet etsimämme tekijä, jätä hakemusta CV:n kera pian.
Haastattelemme ehdokkaita jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja antaa Go On Helsingin tiimi p. 020 779 8893.