(Poistunut julkaisusta)

Näytteenottaja
SGS Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Haemme Kotkassa sijaitsevaan Oil, Gas and Chemicals- liiketoimintayksikköömme näytteenottajia eri pituisiin työsuhteisiin

OGC näytteenotto- yksikkömme keskittyy kemikaalien tarkastukseen ja näytteenottoon. Työtehtävääsi kuuluu pääsääntöisesti näytteenotto erilaisista kohteista, esim. junavaunuista ja maasäiliöistä. Näytteenotto ja töiden suunnittelu yhdessä terminaalien, muun henkilöstön sekä muiden sidosryhmien kanssa on myös olennainen osa työtehtävääsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavaa ja itsenäistä toimintaotetta. Olet tottunut toimimaan hektisessä toimintaympäristössä ja muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Osaat käyttää sujuvasti yleisimpiä tietokoneohjelmia (esim. Office 365) ja olet nopea omaksumaan uutta. Henkilönä olet tarkka, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Haluat kehittää toimintaa ja olla mukana rakentamassa entistä parempia toimintamalleja.

Tehtävässä edellytetään vähintään B-ajokorttia sekä valmiutta vuorotyöhön. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Viitala, puh. 0400921445, tavoitettavissa parhaiten klo 12-14 välillä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv 17.3.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”OGC_oma nimi”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.