(Poistunut julkaisusta)

Näytteenottaja, keikkatyötä HUSLAB kohteissa
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Hei, tule keikkailemaan näytteenottajan tehtävään HUSLAB työkohteisiin. Keikkoja on tarjolla Helsingissä Tullinpuomin ja Meilahden laboratorioissa.

Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa näytteenotosta, mutta osaamistasosi ja halusi kehittyä tulevat monipuolistamaan tehtäviä.

Edellytämme sinulta aiempaa harjoittelu- tai työkokemusta näytteenotosta. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa HUSLAB kokemusta viimeisen puolen vuoden ajalta, järjestämme sinulle perehdytystä, joka pitää sisällään kaksi luentopäivää sekä kaksi työharjoittelupäivää. Saat palkan perehdytyksen ajalta. Tarjolla on sekä lyhyitä n. 4 h mittaisia että normaalin työvuoron mittaisia työvuoroja.

Palkka:
- Pätevän bioanalyytikon tai sairaanhoitajan palkka: 16,28 €/t + mahdolliset palkanlisät
Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko jo? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme:
- Sairaanhoitajia ja bioanalyytikkoja, joilla on näytteenotosta työkokemusta
- Bioanalyytikko-opiskelijoita, joilla on vähintään 60 op opintoja, harjoittelu laboratoriossa näytteenotossa sekä pre-analytiikan opinnot suoritettuna

Onhan sinulla myös
- Näytteenoton työkokemusta viimeisen viiden vuoden ajalta, jos olet pätevä sairaanhoitaja tai bioanalyytikko
- Vastavalmistuneelta tai opiskelijalla tuoretta harjoittelukokemusta viimeisen vuoden aikana
- Mielellään WebLab- järjestelmien osaamista
- Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: https://seure.fi/tartuntatautilaki-ja-rokotesuoja/
- Työtehtävään riittävää suomen kielen taitoa

Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja CV: ssä; opiskelija kerrothan lisäksi suorittamistasi opinnoista ja työharjoitteluista.

Työhakemuksen ja cv:n voit täyttää tästä https://seure.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=1698. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset