(Poistunut julkaisusta)

Näyttämöosaston päällikkö
Helsingin Kaupunginteatteri

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

NÄYTTÄMÖOSASTON PÄÄLLIKKÖ, ( tekniset toiminnot )

        Ainutlaatuinen näköalapaikka

 

Haemme teknisen viitekehyksen hallitsevaa henkilöjohtamisen ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan teknisten ja toiminnallisten prosessien edelleen kehittämisestä, resurssoinnista ja operatiivisesta johtamisesta. Tittelinä on näyttämöosaston päällikkö. Näyttämöosastolla työskentelee 40 henkeä liittyen näytäntöjen teknisen toteutusprosessin eri vaiheisiin.

Työympäristönä näyttämöosasto on verrattavissa laitteistoltaan ja prosessitoiminnoiltaan teollisuuden tuotantolaitokseen tilaus - toimitus prosessina kuten mm. tuotannon suunnittelu, valmistus, erilaiset sähköiset nostimet sekä muut teollisuuden käytössä olevat laitteet, varastojen hallinta, sisälogistiikan tehokkuus, aikataulut, turvallisuus, jne, joissa lopputuloksena ovat erilaiset näyttämörakenteet ja niiden asentaminen sekä purkaminen.

Tehtävässä korostuu henkilöjohtamisen osaaminen ja siten eri yksiköiden ja yksilöiden erityisosaamisen huomiointi sekä kaikkien näiden osatekijöiden yhteistyön kehittäminen. Johtamisen hallintaan kuuluu toimiminen lähiesimiesten kautta ja kanssa sekä heitä tukien.

Kokonaisvastuu sisältää myös kyvyn suunnitella ja koordinoida tuotannollisia kokonaisuuksia sekä kykyä nähdä prosessin yksityiskohtia.

Tuotannollisen prosessin ja erilaisten projektien hallinta on tekemisen ja johtamisen keskiössä, ja tehtävässä pääsee vaikuttamaan Helsingin Kaupunginteatterin teknisen toimintaosan olennaisiin tekijöihin.

Tehtävään liittyvä osaston toimintojen ja käytäntöjen kehittäminen antaa mahdollisuuksia toteuttaa omaa osaamista erittäin laaja-alaisesti.

Pääset vaikuttamaan ja toteuttamaan omaa johtamisosaamistasi ja teknistä osaamistasi erityiseen sekä viihtyisään ja hengeltään hyvään työympäristöön sekä Suomessa ainutlaatuiseen näköalapaikkaan – monellakin tavalla.

Tehtävässä raportoidaan tekniselle johtajalle.

Näyttämöosaston päälliköltä odotamme:

  • kykyä strategiseen ja operatiiviseen työskentelyyn
  • vahvaa esimiesosaamista joko prosessiteollisen tuotannon tai tapahtumatekniikan alalta
  • hyvää henkilöjohtamisen pelisilmää ja osaamista resurssien suunnittelusta ja tehokkaasta käytöstä
  • tinkimätöntä otetta ja ajattelutapaa kaikissa teollisuuden työturvallisuuteen liittyvissä asioissa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • käytännönläheistä toimintaa, niin tekemisessä kuin ihmisten kanssa toimimisessa
  • näyttöjä teknisistä projekteista ja kehityshankkeista
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa koska tehtävässä on myös kansainvälistä toimintaa
  • soveltuvaa koulutusta
  • Lean-toimintatavan tuntemus katsotaan eduksi

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 10.12.2019. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Arto Lehtimäki p. + 358 40 844 2528 ja Partner, Senior Headhunter Esa Salosensaari + 358 50 336 7586.