Näyttämömestari
Helsingin kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Vakinainen työsuhde

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Kulttuuripalvelukokonaisuus, Kulttuurikeskukset ja -palvelut, Malmitalo

Työavain: KUVA-01-51-20     

Haku päättyy: 07.12.2020 klo 16:00

Palkka: 2400,00 euroa + lisät   

Palvelussuhde: 7.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme näyttämömestaria vakituiseen työsuhteeseen Malmitaloon.

Näyttämömestarina vastaat Malmitalon ohjelmiston esitysteknisestä toteuttamisesta sekä työ- ja asiakasturvallisuudesta osana työryhmää. Osallistut esitysten ennakkosuunnitteluun, rakentamiseen, ripustamiseen, purkuun, vaihtoihin ja esitysten aikaisiin näyttämötehtäviin.Tehtävään kuuluu kaluston ja laitteiston ylläpitoa, varastointia ja huoltoa sekä esitystilojen siisteyden ja järjestyksen ylläpitoa.

Näyttämömestarina osallistut näyttämötekniikan hankintaprosessiin.
Erityisvastuualueeseesi kuuluu projisointi- ja videotekniikka. Tehtäviisi voi kuulua myös ääni- ja valaistustekniikan tehtäviä sekä digitaalisen elokuvan kokoamis- ja näyttöprosessiin kuuluviatyötehtäviä. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävän vaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai vähintään yli viiden vuoden vaativa työkokemus alalta sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito. Lisäksi edellytämme sinulta laajaa työkokemusta moniammatillisesta näyttämötyöstä.

Edellytämme sinulta myös näyttämötekniikan syvällistä osaamista, ripustuskokemusta ja valaistus- ja äänitekniikan perusteiden hallintaa. Tehtävässä toimimisen edellytyksenä on myös työ- ja asiakasturvallisuuden hallinta. Olet organisointikykyinen, ja sinullaon hyvät asiakaspalvelutaidot.

Eduksesi luetaan GrandMa2- ja Digico-laitteistojen sekä Vectorworks-ohjelmiston hallinta. Muu kielitaito on myös sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn osaavien ammattilaisten mukavassa joukossa Malmitalossa sekä ison työnantajan työsuhde-edut.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Malmitalon johtaja Antti Manninen, puh. 09 310 80821, antti.manninen@hel.fi, torstaina26.11.2020 klo 10.00-11.00 ja maanantaina 30.11.2020 klo 12.00-13.00

Lisätietoa

www.malmitalo.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot