(Poistunut julkaisusta)

Näyttämömestari
Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Teatterikorkeakoulun tuotantoteknisten palveluiden pääasiallisena tehtävänä on akatemian esitysten suunnittelun ja toteutuksen tukeminen pedagogiset ja tutkimukselliset tavoitteet huomioon ottaen. Tuotantoja ja erilaisia tapahtumia on 40–60 kpl vuodessa.

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu hakee

NÄYTTÄMÖMESTARIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2018 alkaen (tai sopimuksen mukaan)

Näyttämömestarilta edellytämme:

  • lavasterakenteiden tekniseen suunnitteluun ja rakentamiseen tarvittavaa puu- ja metallialan ammattitaitoa
  • kokemusta esittävän taiteen näyttämöteknisestä työstä
  • esitystoiminnan osatoimintojen ja turvallisten menettelytapojen hyvää tuntemusta
  • B-ajokorttia

Kokemus CAD-piirustusohjelmien käytöstä sekä näyttämöiden nostoapuvälineiden käytön tuntemus ovat eduksi tehtävässä. Toivomme valittavalta lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielellä sekä yhteistyökykyä.

Palkkaus sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasolle 6-7, jolloin palkka on n. 2 100 – 2 500 €/kk riippuen henkilökohtaisen suoritustason osuudesta.

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo. Hakemukset toimitetaan yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen teak.kirjaamo(at)uniarts.fi viimeistään 17.10.2018.

Tiedusteluihin vastaavat tekninen päällikkö Jyri Pulkkinen, puh. 050 572 2058, jyri.pulkkinen(at)uniarts.fi sekä näyttämöpäällikkö Pekka Anttonen, p. 0400 792 023, pekka.anttonen(at)uniarts.fi.