(Poistunut julkaisusta)

Näytekoordinaattori
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Etsimme

Näytekoordinaattoria

osaksi Laadunvalvonta-tiimiämme Porvoon Kilpilahteen.

Innovaatio -yksikköön kuuluva Laadunvalvonta tuottaa laadukkaita ja joustavia analyysipalveluita ensisijaisesti Porvoon ja Naantalin jalostamon tarpeisiin 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Laboratoriomme on näytemäärältään yksi Suomen suurimmista; vuosittain käsittelemme n. 90 000 näytettä, joista tehdään n. 260 000 analyysiä. Etsimme nyt vahvistusta näytevirtojen hallintaan. 

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Tässä tehtävässä

  • Vastaat ensisijaisesti Laadunvalvonta-ryhmän Öljylaboratorion näytteiden vastaanotosta, priorisoinnista, hävityksestä ja arkistoinnista
  • Vastaat vertailukokeiden (Round Robins) koordinoinnista ja niihin liittyvästä yhteydenpidosta sekä raportoinnista Quality Supervisorin kanssa.
  • Kommunikoit aktiivisesti analyysitilauksiin liittyvistä asioista sisäisten asiakkaiden kanssa 

Teet tiivistä yhteistyötä laboranttien, tutkijoiden ja sidosryhmien kanssa kehittääksesi näytteiden hallinnan kokonaisuutta ja toimintatapoja. Työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön sekä halun kehittää ja uudistaa. Turvallinen työskentely on erityisen tärkeää meille kaikille.

Menestyksen avaimet tehtävään 

Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja on tässä tehtävässä

  • Laborantin tai laboratorioanalyytikon koulutus
  • Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot
  • Järjestelmällisyys ja oma-aloitteisuus
  • Hyvä käytännön suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi 

Arvostamme myös

  • Aiempaa kokemusta erilaisista analyyttisistä laitetekniikoista, näytematriiseista sekä laboratorion tiedonhallintajärjestelmistä (LIMS) 

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Siiri Viikariin, Laboratorioesimies p. 050 458 0061.

Hakuaika päättyy 1.12.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 500. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.