(Poistunut julkaisusta)

Näytekoordinaattori
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Etsimme

Näytekoordinaattoria

osaksi Tutkimusanalytiikka -ryhmää Nesteen Teknologiakeskukseen (Kilpilahti, Porvoo).

Nesteen Innovaatio-toimintojen Tutkimus ja kehitys -yksikkö on edelläkävijä uusiutuvien tuotteiden kehityksessä. Tutkimusanalytiikka-ryhmä tekee osaltaan tätä uraauurtavaa työtä ja vastaa analytiikasta, joka tukee T&K-projekteja, tuotekehitystä ja tuotantoa. Olennaisena osana työtä on kehittää ja soveltaa uusia analyyttisiä menetelmiä.

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Tässä tehtävässä

  • Vastaat Tutkimusanalytiikka-ryhmän näytteiden vastaanotosta, näytteiden priorisoinnista ja jakelusta eri laboratorioihin
  • Vastaat näytelähetyksistä ulkoisille sidosryhmille ja niihin liittyvästä yhteydenpidosta
  • Analyysitilauksiin liittyvä kommunikointi sisäisten asiakkaiden kanssa

Teet tiivistä yhteistyötä laboranttien, tutkijoiden ja sidosryhmien kanssa kehittääksesi näytteiden hallinnan kokonaisuutta ja toimintatapoja. Työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön sekä halun kehittää ja uudistaa. Turvallinen työskentely on erityisen tärkeää meille kaikille.

Menestyksen avaimet tehtävään

Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja on tässä tehtävässä

  • Laborantin tai laboratorioanalyytikon koulutus
  • Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot
  • Järjestelmällisyys, oma-aloitteisuus
  • Hyvä käytännön suomen ja englannin kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi

Arvostamme myös

  • Aiempaa kokemusta erilaisista analyyttisistä laitetekniikoista sekä näytematriiseista

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, otathan yhteyttä Mari Pesoseen (p. 050 458 3672) pe 19.7. klo 13-15 tai ti 30.7. klo 9-11 tai Noora Lylykankaaseen (p. 050 458 7696) to 8.8. klo 10:30-12 tai to 15.8. klo 13-15.

Hakuaika päättyy 18.8.2019.  Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 500. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.