NAV-ohjelmistosuunnittelija
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2020
Etsimme nyt ohjelmistosuunnittelijaa projektimuotoisiin tehtäviin asiakasyrityksellemme! Tässä tehtävässä tulet toimimaan toiminnanohjaus- ja kassajärjestelmien kehitystöiden suunnittelun ja toteutuksen parissa osana projekti- tai asiakkuustiimiä. Mikäli sinulla on jo hieman aiempaa kokemusta vastaavista ERP- tai muiden liiketoimintasovellusten kehitystehtävistä sekä kehittymishaluinen ja proaktiivinen asenne työtäsi kohtaan, voi tässä olla paikka sinua varten! Lue lisää alta työtehtävästä ja lähetä hakemuksesi jo tänään. Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden hakiessa paikkaa.
KUVAUS
NAV-ohjelmistosuunnittelijana toimit asiakasyrityksemme Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV ja LS Retail -asiakasprojekteissa. Toimit kaupan toimialalla toiminnanohjauksen ja kassajärjestelmien parissa osana palvelutiimiä uusissa järjestelmäkäyttöönottoprojekteissa. Tehtävää on mahdollista tehdä Helsingissä, Turussa, Tampereella tai Lahdessa.

Tarjoamme


* Merkitykselliset ja mielenkiintoiset työtehtävät
* Avoimen ja joustavan työkulttuurin
* Suuren, kansainvälisen ja vakavaraisen yrityksen urakehitysmahdollisuudet


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Microsoft Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV ja LS Retail (LS Nav / LS Central) -toiminnanohjaus- ja kassajärjestelmien (ERP+POS) kehitystöiden suunnittelu ja toteutus
* Asiakkaan liiketoimintalähtöisten tarpeiden täyttäminen sekä kommunikaatiosta vastaaminen yhdessä kehitystiimin kanssa
* Sovittujen uusien teknologioiden ja menetelmien haltuunotto

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Aiempaa kokemusta ERP- tai muiden liiketoimintasovellusten kehitystehtävistä
* Hyvä ohjelmistotyökalujen menetelmien osaaminen sekä Microsoft ERP- ja Azure tuntemus
* Osaamista Microsoft NAV-kehityksestä ja Dynamics 365 Business Central AL/Extension -kehityksestä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Työntekijänä sinulla on:


* Itsenäinen ja proaktiivinen työote
* Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
* Aito halu oppia ja kehittyä tehtävissäsi


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 9kk
* Sijainti: Helsinki/ Turku/ Tampere/ Lahti
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakkaamme tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Yritys on kansainväinen ja työllistää 73 000 asiantuntijaa yli 40 maassa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1410181
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Eri Paikkakunnat