(Poistunut julkaisusta)

Naulakkopalveluhenkilöstöä Messukeskukseen!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Toimenkuva
Tulet työskentelemään Messukeskuksessa VMP Groupin kautta osana naulakkotiimiä messukaudella toukokuuhun 2020 saakka. Työtehtävänäsi on naulakkopalvelu aurinkoisella asiakaspalveluasenteella. Luot positiivista ja iloista palveluhenkeä, joka välittyy muulle tiimille sekä aina asiakkaille asti. Työssäsi sinua on tukemassa tiimivetäjä, joka auttaa tarvittaessa ja on mukana haastavimmissakin asiakaspalvelutilanteissa. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai muuten lisätyötä hakevalle, koska työ on keikkaluontoista.

Olet hakemamme henkilö, jos olet luonteeltasi yhteistyökykyinen ja energinen asiakaspalvelija. Tulevassa työssä pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi asiakaspalvelijana. Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään töitä Suomen suurimpien tapahtumien parissa muiden alan ammattilaisten kanssa.
Odotamme sinulta
- iloista ja energistä palveluasennetta
- yhteistyötaitoja
- kykyä työskennellä joustavasti muuttuvissa ja haastavissa olosuhteissa
- ongelmanratkaisukykyä
- täysi-ikäisyyttä

Tärkeintä on, että olet asiakaspalvelutaitoinen ja sinusta huokuu asiakaspalveluhenkisyys.
Muut tiedot
Työ on keikkaluonteista ja voit ottaa työvuoroja tapahtuma kohtaisesti.

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse Naulakkopalveluhenkilöstöä Messukeskukseen – tehtävä kiinnostavaksi. Liitä hakemukseen erillinen ansioluettelosi. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään mahdollisimman pian.
Kesto
Messukausi 2019-2020
Lisätietoja
Janne Mattila, janne.mattila@vmp.fi, 050 359 6155
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.10.2019 mennessä.