(Poistunut julkaisusta)

Naulakkopalveluhenkilöstöä Messukeskukseen!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018
Toimenkuva
Tulet työskentelemään Messukeskuksessa VMP Groupin kautta osana naulakkotiimiä. Päätyötehtävänäsi on naulakkopalvelu aurinkoisella asiakaspalveluasenteella. Luot positiivista ja iloista palveluhenkeä, joka välittyy muulle tiimille sekä aina asiakkaille asti. Työssäsi sinua on tukemassa tiimivetäjä, joka auttaa tarvittaessa ja on mukana haastavimmissakin asiakaspalvelutilanteissa. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijalle, koska työ on keikkaluontoista ja voit itse vaikuttaa tekemiesi vuorojen määrään.

Olet hakemamme henkilö, jos olet luonteeltasi yhteistyökykyinen ja energinen asiakaspalvelija. Tulevassa työssä pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi asiakaspalvelijana. Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään töitä Suomen suurimpien tapahtumien parissa muiden alan ammattilaisten kanssa.
Odotamme sinulta
- iloista ja energistä palveluasennetta
- yhteistyötaitoja
- kykyä työskennellä joustavasti muuttuvissa ja haastavissa olosuhteissa
- ongelmanratkaisukykyä

Tärkeintä on, että olet asiakaspalvelutaitoinen ja sinusta huokuu asiakaspalveluhenkisyys.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle osa-aikaisen sekä määräaikaisen työsuhteen Vmp:n palveluksessa. Työvuorot sovitaan tapahtumien mukaan.

Hae tehtävään pikaisesti täyttämällä sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse ”Naulakkohenkilöstöä VMP Groupille Messukeskukseen Helsinkiin” – tehtävä kiinnostavaksi. Liitä hakemukseen erillinen ansioluettelosi. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään mahdollisimman pian.
Kesto
Messukauden 2018-2019
Lisätietoja
Henry Kaipiainen, henry.kaipiainen@vmp.fi, 0503596155
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.10.2018 mennessä.