(Poistunut julkaisusta)

Nastoittaja, NT Tyre Machinery
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Maailman pohjoisin rengasvalmistaja etsii riveihinsä uusia tekijöitä. Tule ja jätä oma jälkesi yritykseen, jolla on vankka asema maailman johtavana vaativien ajo-olosuhteiden renkaiden valmistajana ja kehittäjänä. Tule mukaan tekemään historiaa huippuyritykseen, jolla on takanaan miljoonia tyytyväisiä asiakkaita, satoja innovaatioita ja maailmanennätyksiä.

Etsimme nyt NT Tyre Machinery Oy:lle uusia renkaiden nastoittajia.

Työntekijän tulee olla varustettu oikealla asenteella, ripeällä työotteella ja halulla kehittyä ja oppia uutta. Toivomme myös joustavuutta ja intoa työntekoon. Aikaisempi työkokemus tuotannon tehtävistä on myös eduksesi. Työssä vaaditaan myös hyvää fyysistä kuntoa.

Työntekijöitä palkataan yhteensä 7 henkilöä.

Henkilöt palkataan määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikatyötä, 40h/viikko.

Työt alkavat heinäkuun loppupuoliskolla ja kestävät arviolta lokakuun alkuun.

Kyseessä on 2-vuorotyö.

Työt alkavat kattavalla, palkallisella perehdytyksellä.

NT Tyre Machinery Oy kutsuu sinua nyt töihin! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteesta www.nordic.fi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Nokian Renkaat keskittyy ainoana rengasvalmistajana maailmassa tuotteisiin ja palveluihin, jotka helpottavat ihmisten turvallista liikkumista pohjoisissa olosuhteissa. Innovatiivisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin markkinoidaan pääosin alueilla, joissa on lunta, metsää ja vuodenaikojen vaihtelusta johtuvat vaativat ajo-olosuhteet. Yhtiö kehittää tuotteitaan tavoitteenaan kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli noin 1,6 miljardia euroa ja henkilöstömäärä vuoden lopussa noin 4800. Nokian Renkaiden osake on listattu NASDAQ Helsingissä.