(Poistunut julkaisusta)

Närvårdare
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Är du människovänlig och vill utveckla dig själv inom socialbranschen? Vill du ha ett jobb som verkligen har en betydelse? Ifall svaret är ja, fortsätt läsa!

Vi söker nu NÄRVÅRDARE till ett stödboende, en serviceenhet i Kvevlax.

Som närvårdare stöder och hjälper du kunder med speciella behov i deras vardag. Arbetsuppgifterna innehåller vägledning i bl.a. hushållsarbeten, personlig hygien och andra vardagliga uppgifter. Du jobbar ca 35 h/vecka genom ett bemanningsuppdrag, men senare finns det möjlighet till en fastanställning i vårt kundföretag. Arbetet börjar direkt de lämpliga personerna hittats.

Vi önskar att du har en relevant utbildningsbakgrund såsom närvårdarutbildning. Det är fint om du som person är modig, öppen, duktig och initiativrik. Vi hoppas att du har erfarenhet inom liknande uppgifter med människor med speciella behov. Du trivs att jobba med dem och du är empatisk och kundorienterad. Strålande social kompetens ses som en ordentlig fördel i arbetet. Arbetet kräver även goda kunskaper i det svenska språket. Därtill önskar vi att du har ett giltigt hygienpass, eftersom arbetet innehåller matlagning.

Vi erbjuder ett betydelsefullt jobb där du kan utveckla dig själv inom socialbranschen. Du får vara en väsentlig del av högklassigt vård och service för enhetens kunder. Vår kund verkligen bryr sig om deras kunder och vill erbjuda dem alla förutsättningar till ett bra liv. Lönesättningen är enligt det allmänna kommunala arbetskollektivavtalet.

Blev du intresserad? Fyll i din ansökan senast den 22 september 2019 via den bifogade länken. 


Personalhuset är ett av Nordens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Kärnan i all våran verksamhet är att vi bryr oss: vi hjälper till att bygga framgångshistorier och vi är verkligen närvarande. Omfattande personalprofiler samt bedömning av de färdigheter som behövs i arbetet säkerställer att rätt kompetens möter rätt arbete. Vi på Personalhuset gör vardagen smidig och uppfyller löften varje gång. www.personalhuset.fi