(Poistunut julkaisusta)

Närvårdare
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018
Esperi öppnar i hösten 2017 I Jakobstad Vårdhem Edit. Vårdhemmet erbjuder bostad för åldringar, som behöver dygnet runt hjälp. Bredvid långvariga boendet erbjuder vårdhemmet också kortvarig vistelse till exempel under anhörigvårdarens ledighet eller under rehabilitering efter sjukhusvistelse.

I vårdhemmet Edit arbetar skötare, som är specialiserade att vårda åldringar. Vårdens syfte är att innehålla och bevara inneboendes resursser så länge som möjligt.

Vi söker till Vårdhemmet Edit närvårdare i hel- och delstäldä tjänster. Tjänsterna är vanligen 2-3-skift-job och börjar enligt överenskommelse.

Arbetet är ansvarsfullt och mångsidigt vård- och kundservicearbete som innehåller att hjälpa inneboende med alla dagliga åtgärder.

Vi förutsätter kompetens som närvårdare, kunskaper i medicinvård, hygienpass och bra kunskaper I finska. Vi uppskattar tidigare erfarenhet inom åldringsvård. Vi värderar intresse att syssla med åldringar och stöda deras välbefinnande.

Vi erbjuder ett intressant och mångsidigt arbete i nya, trivsamma hemmaliknande ytrymmen. På ditt stöd står en arbetsgemenskap, som är glad och öppen och du har stora möjligheter att inverka på ditt eget job.

Esperi vill vara banbrytare som arbetsgivare med att erbjuda fördelar till sina arbetare, som till exempel skolning, händelser för arbetarna och bra arbetarhälsovård.

Mer information om uppgiften får du av Anett Stenman p.050 911 4268, anett.stenman@esperi.fi

Ansökningstiden slutar 30.4.2018.

Välkommen till våra kunnig grupp.

Esperi är en rökfri arbetsplats.