Närvårdare (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Beskrivning av jobbet

Vi söker en närvårdare till Stengårds seniorcenter Villa Theo. Arbetsavtalsförhållandet är stadigvarande. På den svenskspråkiga dygnet runt avdelningen finns 18 vårdplatser. Våra kunder är mångsjuka och över 65 år, som behöver mycket hjälp och omsorg.

Stengård erbjuder de äldre kortvarig vård och omsorg samt bedömning, rehabilitering och långvarig dygnet runt vård.
I vårdarbetet betonas stödjande och främjande av de boendes funktionsförmåga i vardagssysslorna bl.a. genom kinestetik. Till avdelningen team hör även lokalvårdarna, som ansvarar över avdelnings städning samt matserveringen.

Vårt syfte är att utveckla speciellt den sociala gemenskapen och en meningsfull vardag hos de boende. Vi satsar på god introduktion och ett ergonomiskt arbetssätt. Arbetet görs i tre skift inkl. veckoslutet. Vi använder oss av den flexibla arbetsskiftsplaneringen.

Vi förväntar oss att du har kompetens i att bemöta minnessjuka och att arbeta för klienternas rehabilitering. Vi förutsätter ett genuint intresse för arbete bland äldre, god samarbetsförmåga och växelverkan, egen aktivitet och mod att möta förändringar. Dessutom förutsätter vi nöjaktiga kunskaper i muntlig svenska.

Helsingfors stad erbjuder mångsidiga personalförmåner, goda möjligheter till utbildning och utveckling i arbetet, företagshälsovårdens tjänster samt en tjänstebostad vid behov.

Du kan börja 01.02.2021 eller enligt överenskommelse. Kom med i vårt kunnande team och bidra till att våra boenden har en bra vardag!

Sicka din ansökan via: helsinkirekry.fi. Vänligen fyll i din ansökan på finska.


Behörighetsvillkor:

Närvårdares yrkesutbildning. Vi förutsätter registrering i Valviras centralregister över yrkesutbildade personer.

Språkkunskapskrav är goda muntliga och nöjaktiga skriftliga kunskaper i finska och nöjaktiga muntliga kunskaper i svenska.

Den sökande ska före antagningsbeslutet förete företagshälsovårdens bedömning om sina förutsättningar att sköta uppgiften.

Den valda sökande bör visa arbetsgivaren ett intyg över drogtest, innan arbetsförhållandes början.

Avtalsbransch

AKTA Allmänt kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal

Upplysningar om jobbet ges av

Avdelningsskötare Anna Ruttonen tfn. 09- 310 46161 anna.ruttonen@hel.fi Biträdande avdelningsskötare Viire Everett tfn. 09- 310 46184 viire.everett@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/sv

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414136
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki