(Poistunut julkaisusta)

Näppärä kokoonpanija
LM-Instruments Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
LM-Instruments Oy
LM-Instruments on osa Planmeca-konsernia, joka on yksi maailman johtavista hammaslääketieteellisten laitteiden valmistajista. Jatkuva yhteydenpito tuotteidemme loppukäyttäjiin pitää tuotekehityksemme ajan tasalla. Me olemme innovaattori ja edelläkävijä, jota toiset kopioivat.
Toimenkuva
Haemme nyt kasvavaan joukkoon uutta kokoonpanijaa. Työssä kokoat annettujen ohjeiden mukaan hammaskiven poistolaitteita. Kokoonpantavat osat ovat pieniä ja vaativat tarkkuutta. Työtä tehdään arkipäivisin.
Odotamme sinulta
Tässä tehtävässä sinulta vaaditaan suomen kielen taidon ja näppärien sormien lisäksi IT-perustaitoja sekä tarkkuutta. Sinulla on mahdollisuus myös näyttää mihin muuhun kykenet ja saada työhösi sitä myöden vaihtelua ja lisävastuuta.
Muut tiedot
Työpaikka sijaitsee Paraisilla, jonne on alle puolen tunnin matka Turusta. Mukavien työkavereiden lisäksi tarjolla on vakavaraisen yrityksen edut. Laita hakemus tulemaan oheisesta linkistä jo tänään, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Muistathan liittää mukaasi CV:n, sillä se on käyntikorttisi meille. Jään odottelemaan hakemustasi! Sitten vain odottelemaan kutsua haastatteluun!
Kesto
Yli 12 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.01.2020 mennessä.