(Poistunut julkaisusta)

Nälkäinen myyntineuvottelija
Betonilaatta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Betonilaatta Oy
Vuonna 1939 perustettu Betonilaatta Oy on suomalainen perheyritys. Betonilaatta Oy on betonituotteiden valmistaja ja asennusurakoitsija. Yritys valmistaa Turussa kahdella tehtaallaan laattoja, piha-, reuna- ja muurikiviä. Myös muut betonituotteet mm. polkupyörätelineet, valu- ja muottiharkot sekä vesikourut kuuluvat Betonilaatta Oy:n laajaan valikoimaan.
Toimenkuva
Rekrytoimme suoraan Betonilaatta Oy:n palvelukseen nälkäisen myyntineuvottelijan, joka syttyy myynnistä ja asiakkaiden kohtaamisesta! Tehtävänäsi on myynnin aikaansaanti uusille ja olemassa oleville asiakkaille sekä asiakassuhteiden aktiivinen hoitaminen- ja kehittäminen. Myyntialueena on Turun, Tampereen ja Helsingin talousalueet, joissa asiakkainasi ovat niin julkisen sektorin päättäjät, rakennusyhtiöiden edustajat kuin yksityiset henkilötkin. Työstäsi raportoit suoraan toimitusjohtajalle.
Odotamme sinulta
Sinulla on näyttöä tuloksellisesta B2B-myyntityöstä, erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kykyä pitkäjänteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä menestymisen kannalta tarvitset myös sujuvaa suomen kielen hallintaa, projektinhallintataitoja sekä hyvää organisointikykyä.
Muut tiedot
Haluatko mukaan yritykseen, jossa henkilökunnan arvostus ja motivointi on arkipäivää? Haluatko mukaan yritykseen, joka kantaa vastuuta ympäristöstään valiten raaka-aineet luontoa ja energiaa säästävistä vaihtoehdoista? Siinä tapauksessa täytä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään! Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 040 3075014 (ark 9-15).
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.06.2019 mennessä.