(Poistunut julkaisusta)

Näköalapaikka energiaratkaisujen myyntiin
Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Näköalapaikka energiaratkaisujen myyntiin

Oletko tavoitteellinen ja menestyksennälkäinen työHIRMU, jolla on hyvä tekemisen meininki? Meillä on nyt tarjolla mielenkiintoinen mahdollisuus juuri sinulle energiasäästöratkaisujen parissa Joensuussa. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee.


Asiakasyrityksemme on yksi Suomen johtavista kotitalouksien energiaratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Tässä tehtävässä saat myytäväksesi markkinoiden kattavimpia energiasäästöratkaisuja, jotka tarjoavat asiakkaille erinomaisia, toimintavarmoja tuotteita sekä niiden vaivattoman ja ammattitaitoisen asennuspalvelun. Eli myytävät tuotteet ovat kunnossa.


Tulet sopimaan tähän HIRMUhyvään tiimiin, jos et pelkää tehdä töitä ja tartut ripeästi toimeen. Haluat menestyä, kehittyä myyjänä ja haastaa itseäsi joka päivä. Aiempi suoramyyntikokemus katsotaan toki eduksi, mutta se on korvattavissa oikeanlaisella asenteella. Tässä työssä pääset nimittäin pitkälle, jos sinulla on kova asenne ja halu myydä. Työtehtävässä sinua kannustaa onnistumaan viihtyisä ja motivoitunut työyhteisö sekä HIRMUmyyjien tarjoama kattava perehdytys ja koulutus. Saat taustallesi alan kehittyneimmät myyntimenetelmät ja myynnin työkalut sekä kannustavan palkkausjärjestelmän.

Jos kiinnostuit tästä HIRMUmielenkiintoisesta mahdollisuudesta, laita hakemuksesi pian sähköpostiosoitteeseen rekry@hirmu.fi, esittele itsesi videolla ja lähetä se Whatsappiin numeroon 0442429928 tai lähesty meitä vaikka pullopostilla, kunhan viestisi tavoittaa meidät.