Myyntiyksikön johtaja / Häfele SE & Co KG, Lahti
MPS

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021


Saksassa vuonna 1923 perustettu Häfele GmbH & co KG on yksi maailman suurimpia helatoimittajia. Häfelellä on 1,5 miljardin euron liikevaihto ja työllistämme yli 8100 henkilöä maailmanlaajuisesti 38 tytäryhtiön sekä 10 myyntikonttorimme kautta. Valikoimistamme löydät markkinoiden kysytyimmät kalustehelat, kasvavan määrän rakennusheloja sekä monitoimiset sisustusratkaisut. Häfele toimittaa tuotteitaan mm. huonekalu- ja keittiökalusteteollisuudelle, puusepille, jälleenmyyjille sekä helavalmistajille yli 150 maassa. Lisäksi toimimme arkkitehtien ja urakoitsijoiden tukena erilaisissa rakennus- ja sisustussuunnitteluprojekteissa. Perheomisteinen Häfele on perustettu vuonna 1923 Saksan Nagoldissa. Valmistamme ja kehitämme heloja sekä kalusteiden elektronisia ja mekaanisia lukkoja viidessä tehtaassamme Saksassa sekä Unkarissa. Häfele SE & Co KG toimii Suomessa seitsemän henkilön myyntiyksikön kautta, päätoimipisteenään Lahti. Lisätietoja: www.hafele.fi  

Valmistaudumme tulevaan eläköitymiseen ja etsimme nyt aktiivista sekä yhteistyökykyistä

Myyntiyksikön johtajaa

Tehtävässä vastaat Häfelen Suomen toimintojen sekä myynnin johtamisesta, palvellen myös sinulle nimettyjä avainasiakkuuksia. Johdat työssäsi seitsemän hengen tiimiämme, johon kuuluu ammattitaitoisia myynnin ja myynnin tuen osaajia. Pystyt verkostoitumaan ja edistämään asioita erilaisten ulkoisten ja sisäisten sidosryhmiemme kanssa, huomioiden myös markkinoinnin ja verkkokauppaliiketoiminnan näkökulmat. Varmistaaksesi myyntimme kasvun sekä liiketoimintamme kehittämisen, pystyt hahmottamaan hyvin kokonaisuuksia ja ideoit mielelläsi erilaisia keinoja palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Raportoit tehtävässä Skandinavian alueen johtajallemme Ruotsiin, joten odotamme sinulta erinomaisia valmiuksia työskennellä myös englannin kielellä – muu kielitaito (esim. Saksa, Ruotsi) on sinulle eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa myynnillistä sekä kaupallista otetta työhön, työkokemuksen tai koulutuksen tuomaa teknistä ymmärrystä sekä erinomaisia valmiuksia johtaa yksikköämme niin tiimin kuin liiketoiminnankin tasoilla. Olet innostava ja yhteistyökykyinen myynnin johtaja, joka kannustaa, tukee ja kehittää tiimiämme yhteisenä tavoitteena liiketoiminnan vahvistaminen Suomen markkinoilla. Aiemmat onnistumisesi samankaltaisissa rooleissa olet hankkinut esimerkiksi huonekalu- ja kalusteteollisuudesta, rakennustuoteteollisuudesta tai teknisten alojen B2B-myyntitehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja kehittämään myyntiämme sekä liiketoimintaamme alan todellisten huipputuotteiden parissa. Menestystäsi tukemassa ovat osaavan tiimin ja korkean asiakastyytyväisyyden ohella mm. vakaan sekä kansainvälisen perheyrityksen kokemus sekä resurssit.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161 ja Harri Viitanen puh. 040 719 9411. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV hakupainikkeen kautta 14.3.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426530
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jarkko Sipiläinen (MPS)
  • Sijainti: Lahti, Päijät-Häme