(Poistunut julkaisusta)

Myyntivirkailija
Holiday Club Resorts Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Unelmaloman kesätöihin tarvitaan myyntipalvelun myyntivirkailijaa Saimaalle! 


Onnistuneen unelmaloman takana on monipuolinen lomakohde ja hyvä palvelu. Me tarvitsemme kesäksi myyntivirkailijan auttamaan myyntipalveluun kiireen keskellä. Tässä on mahdollisuutesi päästä mukaan unelmalomailujen pariin. Tarjoamme 90-112,5h/3vko toukokuun puolestavälistä elokuun loppupuolelle saakka. Alan koulutus ja työkokemus asiakaspalvelusta ovat välttämättömiä. Edellytämme hyviä tietoteknisiä taitoja sekä reipasta otetta, Suomen kielitaitoa vaaditaan. Eduksi katsomme Hotellinx Cloud -järjestelmän sekä muiden varausjärjestelmien osaamisen, lisäksi plussaa on Ruotsin ja varsinkin Venäjän kielitaito. Myyntivirkailijan tehtävässä tarvitaan tarkkuutta ja paineensietokykyä. Työ on pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse tehtävää asiakaspalvelutyötä. Perehdytämme työtehtäviin.  

Me luomme unelmalomia asiakkaillemme Saimaan rannalla. Holiday Club Saimaa on viihtyisä lomakeskus. 
Asiakkaamme voivat majoittua hotellissa tai lomahuoneistoissa ja nauttia unelmalomailusta +32 asteisessa kylpylässä tai muiden harrastusten parissa. 
Lue lisää: https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/saimaa/

Etsimme oma-aloitteista ja iloista asiakaspalvelijaa. Me tarjoamme monipuolisen työympäristön, mukavat työkaverit sekä hyvät vapaa-ajan lomaedut unelmalomien puitteissa. Laita hakemus pian, haastattelemme jo hakuaikana ja sopivan tekijän löydyttyä paikka täytetään. Tuo oma ainesosasi mukaan unelmalomamme palvelureseptiin! 

 

Hakemukset 31.3. mennessä https://rekrytointi.holidayclub.fi/
Liitä hakemukseen mukaan kuvallinen CV.
Lisätietoja Laura Valkonen laura.valkonen@holidayclub.fi