(Poistunut julkaisusta)

Myyntivirkailija, Lehtimäki Group Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019Lehtimäki Group on matkailualan yritysryhmä joka on kokonaan suomalaisessa omistuksessa. Yritysryhmään kuuluu täyden palvelun matkatoimisto Lehtimäki Matkat, tilausajoja laadukkaalla ja monipuolisella kalustolla tarjoava Lehtimäki Tilausajot sekä paikallisliikennettä Päijät-Hämeessä harjoittava Lehtimäki Liikenne.


Yritykselle tärkeitä arvoja on ympäristö, turvallisuus ja työhyvinvointi jotka ohjaavat päivittäistä toimintaamme kohti ympäristöä säästävää ja laadukkaampaa lopputulosta.
Yritysryhmä työllistää noin 180 henkilöä ja käytössämme on moderni yli 100 linja-auton kalusto.


Etsimme nyt Lehtimäki Tilausajot myyntitiimiin kahta


MYYNTIVIRKAILIJAA

kesäsesonkiin sekä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviäsi ovat asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse, tilausajo-tarjouksien tekeminen, ja tilausten sekä varausten käsittely ja koordinointi.

Olethan reippaan ja positiivisen asenteen omaava tekijä, joka nauttii onnistuneista asiakaspalvelutilanteista. Olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja joustava tiimipelaaja, ja pidät monipuolisesta ja nopeatempoisesta työstä. Työn hektisyydestä ja aikataulupaineista huolimatta, säilytät tarkkuutesi ja tehokkuutesi. Käsittelet sujuvasti ja näppärästi tietokoneita ja omaksut uudet järjestelmät nopeasti. Hoidat asioita sujuvasti suomen lisäksi myös englannin kielellä.


Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisten asiakkaiden parissa. Tässä työssä pääset osaksi innostavaa tiimiä ja ammattitaitoista työyhteisöä.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Dani Nguyen puh. 0447775104 e-mail dani.nguyen@hpheimo.fi