(Poistunut julkaisusta)

Myyntivastuullinen - Varaosat
Nordic Truckcenter Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

DAF - Nordic Truckcenter Oy

Mitä TRP - Nordic Truckcenter tarjoaa sinulle?

Tiesitkö että TRP, Truck Related Parts, on Euroopan toiseksi suurin kuorma-autojen ja perävaunujen varaosamerkki? TRP laajentaa nyt voimakkaasti kautta Euroopan ja lähestyy Pohjoismaita uudessa muodossa. TRP:n omistaja PACCAR-konserni on maailman suurimpia kuorma-autojen valmistajia, jonka tuotteisiin kuuluvat muun muassa Kenworth, Peterbuilt, TRP, PACCAR Finance ja DAF!

Liittyminen TRP:n ja Nordic Truckcenterin tiimiin on seikkailu ja jännittävä kokemus. Miksi? Koska me olemme luomassa uutta Nordic Truckcenteriä, joka kokoaa Pohjoismaat, Suomen, Ruotsin ja Norjan samaan ryhmään, jonka selkeä tavoite on myydä 150 miljoonaa varaosaa vuonna 2020! Miten? Tarjoamalla täydellisen luotettavia huolto- ja varaosapalveluita ja käyttäjäystävällisiä integrointeja sekä valmiita varaosia suoraan hyllystä.

Ja se toimii! TRP - Nordic Truckcenter kasvaa nopeasti. Siitä lähtien, kun sen toiminta alkoi naapurissamme Ruotsissa, kasvua on ollut 400 prosenttia viimeisten kahden vuoden aikana.  

TRP - Nordic Truckcenterillä työskentelet luovassa, energisessä ja kansainvälisessä ympäristössä. Nordic Truckcenterin omistajalla on yli miljardin euron liikevaihto elintarvikealalla, ja se omistaa myös Euroopan suurimman maataloustuotteiden kuljetusyhtiön. Me kaikki teemme kovasti töitä ja toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti:

Mitä tahtoisimme sinun tekevän

TRP - Nordic Truckcenterin varaosien myyntivastuullisena päätavoitteesi on kiihdyttää DAF-varaosien & TRP:n liiketoimien kasvua Suomessa. Kunnianhimoinen päämääräsi tulisi olla muutoksen aikaansaaminen nykyisissä liiketoimissa, minkä saavutat vakuuttamalla ihmiset kokeilemaan TRP-varaosapalvelua ja menestyksekästä toimintamalliamme. Olet mukana määrittelemässä tulevaisuuden toimintaa ja mahdollisuuksia suomalaisille kuorma-auton omistajille tarjottavien TRP-myynnin ja -palveluiden osalta. Varmistaaksemme menestyksesi, Ruotsin ja Eindhovenin pääkonttoriemme keskustiimit ovat aina apunasi.

Mikä on työsi painopiste

•   Uusien asiakkaiden hankinta ja heidän liittämisensä TRP:n, DAF:n ja Nordic Truckcenterin yhteisöön, optimoiden samalla asiakashankinnan kulut ja kasvattaen sekä myynnin että palveluiden volyymiä

•   Operatiivinen työskentely ja kehitys Vantaalla sekä tilausten hallinnan ja alennusten avainprosessien turvaaminen

•   Korjaamoille suunnattavan varaosamyynnin ja -markkinoinnin käynnistäminen, tuloksena molempien osapuolten elinkaariarvon kasvaminen

•   Kannattavien kumppanuussuhteiden luominen täydentävien yritysten, kuten korjaamoiden ja loppuasiakkaiden kanssa

•   Luovan ja tehokkaan markkinoinnin ja PR-kampanjoiden toteuttaminen, tehtäväämme ja tavoitteitamme tukien sekä TRP - Nordic Truckcenterin arvoihin sopien

Mitä sinä tarjoat meille

Ihanteellista olisi, jos sinulla olisi jokin liiketalouden alan tutkinto sekä kokemusta varaosien tukkukaupasta ja/tai näyttöä vastaavasta roolista (myynti, suurasiakastoiminta). Pystyt kasvattamaan liiketoimintaamme nopeasti ja luovasti, hyödyntäen annetun markkinointibudjetin parhaalla mahdollisella tavalla, käyttäen uusimpia 

markkinointitaktiikoita, erityisesti offline-markkinointia ja sähköpostiaktivointia, kanta-asiakasohjelmia, yhteisömarkkinointia ja sosiaalista mediaa. Olet ehdoton kuningas tai kuningatar, jos sinulla on vankka kokemus erilaisista markkinoiden ja tietojen analysointiin käytettävistä työkaluista sekä jos sinussa on hieman kasvuhakkerin vikaa. Osaat sujuvasti sekä suomea että englantia ja olet tottunut työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä.

Olet tuloshakuinen ja itsenäiseen työntekoon kykenevä henkilö, jolla on ulospäinsuuntautunut ja toimeen tarttuva luonne. Itsevarmuutesi innoittaa ympärilläsi olevia ihmisiä ja välittyy sekä vahvojen kommunikointikykyjesi että toisten vakuuttamiseen tarvittavan luontaisen kykysi ansiosta. Näet esteet haasteena kehittää yhä luovampia ratkaisuja päästäksesi haluttuun lopputulokseen käyttäen samanaikaisesti niin vaistojasi kuin tietoja ja faktoja. Myyntivastuullisena sinun on oltava suunnitelmallinen, kurinalainen ja todella motivoitunut ottaaksesi menestyksekkäästi haltuusi TRP- Nordic Truckcenter -varaosabrändin!

Raportoit suoraan Suomen maajohtajalle. Työpaikkasi tulee sijaitsemaan DAF - Nordic Truckcenterin Vantaan toimistolla ja työ edellyttää avoimuutta ja joustavuutta matkustamisen suhteen.

Mitä tarjoamme sinulle

•   Mahdollisuuden olla osana hämmästyttävää laajentumista ja vaikuttaa kuorma-autoalaan

•   Luovan, energisen ja kansainvälisen työympäristön

•   Kiinteän peruspalkan sekä tulospalkkauksen

•   Työsuhdeauton

•   Matka- ja liikekulujen korvaukset

•   Kaikki menestykseen tarvittavat työkalut

•   Hauskanpitoa, tiimin kehittämistä ja menestysten juhlimista yhdessä!

Miltä kuulostaa? Oletko mukana?


Kuvailimmeko äsken juuri sinua? Mahtavaa! Lähetä meille CV:si ja hakemuskirjeesi osoitteeseen rekry@nordictruckcenter.com ja vakuuta meidät. Jos sinulla on kysyttävää, vastaamme mielellämme. Voit ottaa myös yhteyttä Sampsa Rouhiaiseen (maajohtaja) sampsa.rouhiainen@nordictruckcenter.com