(Poistunut julkaisusta)

Myyntivastaava majoitusalalle Forenomille
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Kiinnostaako asiakaspalvelupainotteinen ratkaisumyynti?

Haemme majoituspalvelu Forenomin Helsingin toimistolle

MYYNTIVASTAAVAA kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Myyntivastaavana pääset työskentelemään Forenomin asiakaslähtöisen toiminnan ytimessä eli löydät oikeat palvelut sekä yritys- että yksityisasiakkaiden tilanteisiin puhelimitse tapahtuvan kartoituksen ja keskustelun avulla. Myynnillisen otteesi avulla jokainen asiakas pääsee osalliseksi majoituspalveluiden laajasta valikoimasta ja saa kaiken tarvitsemansa yhdellä puhelinsoitolla. Tehtävässä menestyt oma-aloitteisella ja tavoitteellisella työotteella, hyvillä IT-valmiuksilla sekä sujuvalla englannin kielen taidolla, muut kielet ovat plussaa.

Myyntivastaavan tehtävässä kasvat nopeasti majoitusalan ammattilaiseksi ja palvelutuotevalikoimamme asiantuntijaksi. Niinpä työ on erinomainen ponnahduslauta uranälkäiselle ja eteenpäin pyrkivälle myynnin tekijälle. Forenom tarjoaa osaaville etenemismahdollisuuksia ja halutessasi jopa uramahdollisuuden kansainvälisillä kentillä.

Käy tutustumassa vauhdikkaisiin Forenomilaisiin osoitteessa www.forenom.fi, Instagramissa @forenomfinland ja Facebookissa facebook.com/Forenom. Mikäli tunnet kuuluvasi joukkoon, jätäthän hakemuksesi viivyttelemättä Baronan hakujärjestelmään, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydettyä!

Jos nautit tekemisen meiningistä, Forenomilla olet kuin kotonasi!