(Poistunut julkaisusta)

MYYNTITIIMIN VETÄJÄ
Lekolar

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Mitä tarjoamme?

Oletko myynnin huippuosaaja ja valmentava esimies, joka syttyy tiiminsä onnistumisesta ja jatkuvasta kehittymisestä? Tervetuloa työskentelemään menestyvään, voimakkaasti kehittyvään ja vakavaraiseen organisaatioomme!

Tiiminvetäjänä vastaat Lekolarin nelihenkisen telesales -tiimin päivittäisen työn johtamisesta ja kehittämisestä. Telesales-tiimillä on merkittävä rooli Lekolarin asiakkuuksien hoidossa ja kehittämisessä. Tehtäviisi kuuluvat tiimin toiminnan suunnittelu, raportointi ja organisointi sekä henkilöstöön liittyvät hallinnolliset tehtävät. Sparraat ja kehität tiimisi jäseniä myyntituloksien parantamiseksi ja olet myös itse aktiivinen myynnin ja puheluiden tekijä ja hoidat omaa asiakassalkkuasi. Teet tiivistä yhteistyötä projektimyynnin, markkinoinnin, tuotevastaavien ja tarjouslaskennan kanssa sekä tapaat asiakkaita mm. messutapahtumissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, laaja-alaisen tehtävän asiakkaidemme arvostamien tuotteiden parissa sekä työstään innostuvan huipputiimin. Me luotamme osaamiseesi ja annamme sinulle mielellään varsin vapaat kädet kehittää prosesseja ja tiimin toimintaa edelleen.

Suomen yhtiössämme meitä työskentelee 35 henkilöä ja siihen mukaan sujahtaminen on vaivatonta. Viihtyisät, raikkaat toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Haagassa.

Mitä odotamme?

Olet menestynyt myyntityössä, tunnet myynnin keinovalikoimat ja haluat edelleen osallistua myyntiin myös käytännön tasolla. Osaat motivoida tiimiäsi parhaaseen suoritukseen yhä uudelleen. Työotteesi on coachaava ja olet päässyt hyödyntämään valmennusosaamistasi esimiestyössäsi jo aiemmin. Vaikka arvostamme koulu- ja päiväkotimaailman aikaisempaa tuntemista, sitäkin tärkeämpää on aito kiinnostus sitä kohtaan.

Lisäksi odotamme sinulta:

  • kokemusta ja näkemystä puhelinmyynnistä tai asiakaspalvelusta
  • hyviä yhteistyötaitoja ja positiivista asennetta
  • kehittymis- ja kehittämiskykyä sekä hyvää ongelmanratkaisutaitoa
  • MS Officen ohjelmien, erityisesti Excelin hyvää hallintaa
  • suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa
  • tehtävään soveltuvaa, mielellään kaupallista koulutusta

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat myyntijohtaja Riku Kytösalmi (p. 0400 660 002) 20.3. klo 12-14 ja 22.3. klo 10-12 sekä Psycon Oy:n konsultti Mira Karilahti (p. 020 7101 238), tavoitettavissa varmimmin 21.3. klo 13-14.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 27.3.