Myyntitiimin vetäjä
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Esittely

Asiakkaamme on globaali, vakaa ja alallaan hyvämainen sekä tunnettu FMCG-brändi, joka etsii nyt lisävahvistusta kolmen hengen myyntitiimiinsä Suomeen.

Haemme nyt asiakkaallemme aikaansaavaa ja aktiivista sekä tavoitehakuista

MYYNTITIIMIN VETÄJÄÄ

Vantaalle.

Työtehtävät

Tuet ja kannustat tiimiläisiäsi yhteisiin myyntitavoitteisiin pääsyssä sekä vastaat lisäksi omasta asiakasportfoliosta, aktiivisesta asiakassuhteiden ylläpidosta sekä näiden kehittämisestä ja kasvattamisesta, jotta kasvu- ja myyntitavoitteet täyttyvät tavoitteiden mukaisesti koko tiimin osalta. Raportoit Nordicin Markkinointipäällikölle.

Johdat esimerkilläsi ja teet itsekin aktiivista kenttätyötä, tunnet asiakkaasi ja tuotteesi. Päivittäiseen työskentelyysi kuuluvat erinäiset myyntitoimenpiteet sekä uusille että jo olemassa oleville asiakkaille (mm. hintaneuvottelut, sopimukset, jälkimarkkinointi ja yhteydenpito laadun varmistamiseksi). Teet myös yhteistyötä markkinointitiimin kanssa erilaisten kampanjoiden osalta.

Edellytykset

Olet jo kokenut myynnin ammattilainen, jolla on näyttöä tuloksellisesta B-to-B myynnistä, mielellään nopeasti liikkuvien tuotteiden parista (FMCG). Viihdyt nopeatempoisessa ja kansainvälisessä ympäristössä ja haluat jatkuvasti kehittää omaa työskentelyä parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Osaat myös kannustaa ja sparrata muita tiimiläisiä työskentelemään tehokkaasti ja itsenäisesti. Teet tiivistä yhteistyötä Nordic tiimin kanssa ja olet avainroolissa ottamassa käytäntöön uusia toimintatapoja ja työkaluja myynnin tehostamiseksi.

Edellytämme jo muutaman vuoden kokemusta myynnin parista, näkemystä sekä kykyä ottaa myynnin vetovastuu. Tiivis yhteistyö Nordic tason tiimin kanssa edellyttää erittäin sujuvaa Englannin kielen osaamista sekä suullisesti että kirjallisesti. Ajokortti on edellytys, sillä työ on ajoittain myös liikkuvaa. Saat käyttöösi auton (täysi käyttöetu).

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, laadukkaat tuotteet, mukavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden päästä omalla toiminnalla vaikuttamaan liiketoiminnan kehittymiseen Suomessa.

Lisätiedot

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, toimitathan tietoa itsestäsi pikimmiten! Käynnistämme hakuprosessin jo ennen hakuajan päättymistä.

Lähetä meille englanninkielinen cv:si ja hakemuksesi, missä kerrot miksi juuri sinä olisit hakemamme tekijä, liitä myös ajatuksiasi palkasta hakemukseesi!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226297
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Majava (sanna (a) poolia.fi)
  • Puhelin: +358207290838
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa Kaikki