(Poistunut julkaisusta)

Myyntitiimin vetäjä terveystuotteiden pariin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019
Wellvita on yksi Europan johtavista terveystuotebrändeistä, jonka luontaistuotteita asiakkaidensa hyvinvoinnin tueksi. Etsimme nyt Wellvitan tiivishenkiseen porukkaan kokoaikaista myyntitiimin vetäjää osaksi Wellvitan terveystuotteiden myyntitiimiä. Tässä tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi niin myyntityön kuin myynnin johtamisenkin parissa, ja vastaat oman asiakastyön ohella tiimin toiminnan kehittämisestä sekä myyntitulosten seurannasta. Jos olet rohkea ja tuloskeskeinen persoona, jolla on jonkin verran aiempaa kokemusta myynnin tehtävistä, voit hyvin olla etsimämme henkilö. Lue lisää ja hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä toimit viiden hengen myyntitiimin vetäjänä Wellvitan terveystuotteiden parissa. Työskentelet pääsääntöisesti itse myynnin ja asiakastuen tehtävissä, mutta vastaat tämän lisäksi myös koko tiimin koordinoinnista ja johtamisesta. Myyntityöhön ei sisälly kylmäsoittoja, vaan sen sijaan vastaat kuluttaja-asiakkaiden yhteydenottoihin ja yhteydenoton aikana kartoitat asiakkaan tarpeet lisämyynnille. Tiiminvetäjän roolissa vastaat lisäksi myyntiprosessien kehittämisestä, myyntitulosten raportoinnista sekä viikoittaisten myyntipalaverien koordinoinnista, sekä esimerkilläsi johdat myyntitiimiäsi kohti yhä kovempia myyntituloksia.

Tarjoamme


* Ihmisläheisen, tiiviin ja kansainvälisen työympäristön
* Monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään osaamistasi myynnistä ja myynnin johtamisesta
* Kilpailukykyisen palkkamallin, jossa voit itse vaikuttaa omaan palkkatasoosi

TYÖNKUVA

* Asiakasyhteydenottojen vastaanottaminen ja asiakastarpeen kartoitus
* Tuotteiden lisämyynti
* Myyntitiimin toiminnan koordinointi ja johtaminen
* Myyntitavoitteiden asettaminen ja tavoitteiden seuranta tiimi- ja yksilötasolla
* Myyntitulosten raportointi
* Asiakasneuvonnan tehtävät mm. laskutukseen ja tilausten peruutuksiin liittyen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Vähintään vuoden verran aiempaa myyntikokemusta
* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Hyvät organisointi- ja tiimityöskentelytaidot
* Tiimin vetämiseen sopivaa uskottavuutta ja tarttuva into myyntityötä kohtaan
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Työntekijänä olet:


* Tuloskeskeinen
* Vastuuntuntoinen
* Itsenäinen
* Yhteistyökykyinen


Lisäksi eduksi katsomme ruotsin kielitaidon, sekä aiemman kokemuksen esimiestyöstä tai tiimin vetämisestä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Hirsalantie 11, 02420, Kirkkonummi
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Mezina Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Tässä tehtävässä työskentelet Mezina Oy:n alaisuudessa Wellvitan tuotteiden myynnin parissa. Wellvita on yksi Pohjois-Euroopan johtavista terveysalan brändeistä, jotka myyvät luontaisiin ainesosiin perustuvia ravintolisiä suoraan kuluttajille. Wellvitan verkkokauppa toimii kahdeksassa maassa työllistäen yli 70 henkilöä, jotka työskentelevät muun muassa tuotekehityksessä, tuotannossa, myynnissä ja markkinoinnissa. Wellvitan pääkonttori sijaitsee Tanskassa, ja sivukonttoreita on Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.