(Poistunut julkaisusta)

Myyntiteknikko Y-Laite / Teoteam
Y-Laite / Teoteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
Y-Laite / Teoteam
Y-Laite on vedenkäsittelyn ammattilainen
Tarjoamme tarvikkeita ja laitteita vesihuollon ammattilaisille. Tuotevalikoimaan kuuluvat kiertomäntäpuhaltimet ja -paketit, jätevedenpuhdistamoiden ja vedenottamoiden laitteet, hoitovälineet ja varaosat ja vedenkäsittelyalan mittaus- ja analyysilaitteet.

Teoteam Oy on Etelä-Suomen alueella toimiva insinööritoimisto. Suunnittelemme ja valmistamme sähkö- ja automaatiojärjestelmiä sekä kokonaisprojekteina että osatoimituksina. Palvelumme kattaa sähkö- ja automaatiojärjestelmien koko elinkaaren, aina suunnittelusta huoltoon asti. Toteutamme esimerkiksi valvomoiden suunnittelun ja toteutuksen sekä kaukovalvonnan, sähkö- ja automaatiopalvelut, rakennus- ja kiinteistöautomaation,teollisuuden ja vedenkäsittelyn sähkö- ja logiikka ohjaus automaation, päivitykset, huollon ja konsultoinnin.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Y-Laite/Teoteamille vakituiseen työsuhteeseen myyntiteknikkoa teknisen myyjän monipuolisiin tehtäviin. Tehtäviisi kuuluu osto- ja myyntityö pääasiassa olemassa oleviin asiakkuuksiin. Vastaat myös tilauksien toimitusjärjestelyistä sekä yhtiön laskutuksesta.
Odotamme sinulta
Hakijoilta odotamme:
-Teknistä koulutustaustaa
-Tietämystä sähkö/- ja automaatiojärjestelmistä.
-Sujuvaa englannin kielen taitoa
- B-ajokorttia
-Sinulla on myyntityöhön soveltuva asiakaspalveluhenkinen asenne ja viihdyt asiakastyössä.
-Henkilönä olet avoin, oma-aloitteinen, joustava, yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat priorisoida, omaksua uutta ja työskennellä itseohjautuvasti. Eduksi katsotaan vesialan tuntemus.
Muut tiedot
Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa vmp.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Mikäli sinulla jo hakemus meillä soita 03 873 200 niin päivitetään tietosi. Älä jää odottelemaan viimeistä hakupäivää, sillä esittelemme potentiaalisia ehdokkaita asiakkaallemme koko hakuprosessin ajan.
Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
Vakituinen työsuhde
Lisätietoja
Teemu Remes, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.05.2019 mennessä.