(Poistunut julkaisusta)

Myyntisihteeri
Pellopuu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Haemme palvelukseemme uuteen tehtävään Pelloon

MYYNTISIHTEERIÄ

Myyntisihteerinä olet keskeisessä roolissa tarjous- ja toimitusprosessissamme. Tehtäviisi kuuluu tilausten vastaanotto, kirjaaminen järjestelmään sekä lähettäminen ja laskuttaminen. Toimit myynnin ja suunnittelun tukena ja hoidat myös yhteydenpitoa yhteistyökumppaneihin. Viihdyt ajoittain hyvinkin nopeatempoisessa toimintaympäristössä ja pystyt hoitamaan useita asioita samanaikaisesti.

Toivomme sinulta organisointikykyä, joustavuutta, positiivista asennetta, stressinsietokykyä ja ripeyttä. Suomen kielen lisäksi tehtävä vaatii hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn yrityksessä, joka investoi voimakkaasti tulevaisuuteen. Saat kehittyvän yrityksen avun, työkavereiden aktiivisen tuen ja työkokemuksesi mukaisen palkan toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa. Toimipiste sijaitsee Pellopuun talotehtaan yhteydessä luonnonkauniilla paikalla aivan Tornionjoen varrella. Lapin luonto ja hyvät virkistys- ja kalastusmahdollisuudet ovat käytössäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pellopuun suunnittelupäällikkö Antti Nikumaa, p. 040 300 0244 / antti.nikumaa@pellopuu.fi ja Personnel Groupin aluepäällikkö Terhi Tuukkanen, p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 15.9.2019 osoitteessa www.personnel.fi.