(Poistunut julkaisusta)

Myyntisihteeri
Harriniva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Haussa matkailun myyntitykki Lappiin!

Haluatko hoitaa työmatkasi koiravaljakoilla, moottorikelkalla tai koskikajakilla?

Oletko seikkailunhaluinen ja erämaassa viihtyvä myynnin osaaja, joka haluaisi työskennellä vastuullisessa matkailun edelläkävijäyrityksessä, joka kuuluu myös suomen suurimpiin ohjelmapalveluyrityksiin?

Etsimme myyntihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen meidän myyntitiimiin!

Toivomme sinulta:

Kokemusta matkailualalta ja myyntityöstä (voit olla taustaltasi esimerkiksi myyntineuvottelija, myyntisihteeri, myyntipalvelutyöntekijä tai opas) sekä alan järjestelmäosaamista (Hotellinx ja Travius). Olethan oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön kykenevä joustava tiimityöskentelijä, joka ei säikähdä myöskään sesonkihuippujen kiivasta tahtia. Äidinkielesi on suomi, mutta puhut sujuvasti englantia, joka pääasiallisesti on työkielemme. Muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Mitä me tarjoamme sinulle?

• Huikean ja rennon työyhteisön perheyrityksessä, jossa työntekijät ja asiakkaat aidosti viihtyvät • Elämän erämaan ja Outdoorin parissa Suomen onnellisimmassa kunnassa Muoniossa • Itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan sekä mahdollisuuden vaikuttaa osaltasi kasvavan perheyrityksen tulevaisuuteen • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolissasi

• Näköalapaikan kasvavassa ja arvostetussa matkailuyrityksessä kansainvälisen matkailun huipulla.

Autamme sinua tarvittaessa myös asunnon etsimisessä.

Toivomme, että voit aloittaa viimeistään elokuun aikana, mutta aikaisempi aloitus käy meille myös mainiosti.

Jos tehtävä yksilöllisessä luontomatkailun kasvuyrityksessä ja kasvollisessa organisaatiossa sekä aktiivinen elämä erämaan reunalla on sinun juttusi, tässä voi olla tarjolla elämäsi tilaisuus!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, jyry.lehtoniemi@barona.fi, p.050-4131220 tai aluejohtaja Antti Rotko, antti.rotko@barona.fi, p.040-5611204. Soittopyynnöt tekstiviestillä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään 28.04.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta.