(Poistunut julkaisusta)

Myyntisihteeri
Tampereen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

Tampereen ev. lut. seurakuntayhtymä etsii Aito Toimintakeskukseen
Myyntisihteeriä ajalle 7.1.-31.8.2019

Aito toimintakeskus on Tampereen seurakuntayhtymän keväällä 2018 omistukseensa hankkima kohde, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Aitolahdella Näsijärven rannalla. Kohde sisältää paljon potentiaalia erilaisten toimintojen tarpeisiin. Aitossa on mahdollisuus täysihoidon lisäksi viettää kokous-, kurssi- ja koulutuspäiviä. Aiton vakioasiakkaina ovat Tampereen seurakuntayhtymän eri työmuodot. Ulkopuolinen myynti on merkittävässä roolissa ja sitä halutaan vahvistaa edelleen.

Jos olet myyntihenkinen ja innovatiivinen sekä työotteeltasi joustava ja toisia innostava tiimipelaaja olet etsimämme henkilö. Tehtävänkuva sisältää myynnin ja markkinoinnin lisäksi asiakaspalvelua, varauksien hoitamista sekä laskutusta.
Odotamme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä, soveltuvaa koulutusta, paineensietokykyä sekä taitoa työskennellä kiireenkin keskellä. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, huolellisuutta sekä positiivista asennetta. Jos et pelkää myöskään tarvittaessa tarttua siivousmoppiin sekä tai avustaviin keittiötehtäviin olet todennäköisesti etsimämme henkilö. Tehtävässä on kahden (2) kuukauden koeaika.
Tehtävän palkka on KirVESTES vaatimusryhmä 402 mukainen (peruspalkka 1963,51 €/kk)
Tarjoamme sinulle työtä osaavassa ja motivoituneessa tiimissä sekä vaihtelevaa työtä erilaisia asiakasryhmiä palvellen.
Haku päättyy 10.12.2018 klo 12:00.

Lisätiedot: Soila Muurikainen, Leiri- ja kurssikeskuspalveluiden johtava esimies puh 040 804 8380 tai soila.muurikainen@evl.fi