(Poistunut julkaisusta)

Myyntisihteeri
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Haemme myyntisihteeriä kokoaikaiseen ja aluksi 6kk määräaikaiseen työsuhteeseen Napapiirillle! Hyvälle tyypille mahdollisuus myös vakinaiseen työsuhteeseen sesongin jälkeen.

Etsimme työyhteisöömme kahta myyntinsihteeriä Hotellin myyntipalveluun työskentelemään hotelli-, ravintola-, lumilinna- ja safarimyynnin pariin.

Työ on kokoaikainen ja aluksi 6kk määräaikainen, tehtävässä on myös mahdollisuus jatkaa sesongin jälkeen vakituisena. Työt ajoittuvat pääosin toimistoaikoihin.

Tehtävässäsi vastaat muun muassa myyntipalveluun tulevaan varaus- ja tarjousliikenteeseen, sekä toimit tiivissää yhteistyössä muun myyntihenkilöstön ja organisaation kanssa. Työ painottuu varausten vastaanottamiseen puhelimitse ja sähköpostitse sekä tarjousten laatimiseen. Tehtävään kuuluu myös varausten syöttämistä järjestelmään ja mahdollisuuksien mukaan potentiaalisten asiakasryhmien kontaktointia.

Tehtävässä vaaditaan hyviä priorisointitaitoja sekä useiden yhtäaikaisten työtehtävien ja yhteydenottojen kanssa tasapainottelua. Tehtävässä vaaditaan tarkkuutta, vastuunottokykyä sekä tulosorientoitunutta näkökulmaa työn tekoon. Lisäksi positiivinen asenne ja oma-aloitteisuus vie tehtävässä pitkälle.

Tehtävään vaaditaan erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä sujuvaa tietokoneen käyttöä ja aikaisempaa kokemusta hotellialalta. Hotellien varausjärjestelmien tuntemus sekä Travius-tuntemus katsotaan eduksi. Myös kokemus matkanjärjestäjäyhteistyöstä, pakettimyynnnistä tai työkokemus safarialalta on ehdoton plussa.

Pääset mukaan uuteen ja kasvavaan Hotellikompleksiin osaksi meidän mukavaa ja kansainvälistä tiimiä. Kasvamme koko ajan, joten uusia mahdollisuuksia voi olla luvassa myös urakehityksen kannalta.

Lisätietoja tehtävästä Opteam / Barona Lapin Rekrytointikonsultti Jyry Lehtoniemi, jyry.lehtoniemi@opteam.fi tai 0504131220 (soittopyyntö tekstiviestillä) tai Yrittäjä Antti Rotko antti.rotko@opteam.fi tai 040 5611 204 (soittopyyntö tekstiviestillä). Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Lisätietoja Nova Skyland Hotellista pääset katsomaan: https://www.novaskyland.com/fi/

Hakemukset liitteineen oheisen hakulinkin kautta. Sähköpostihakemuksia emme valitettavasti pysty huomioimaan.

Täytämme paikan välittömästi soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae heti!