Myyntisihteeri
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haemme asiakkaamme palvelukseen myyntisihteeriä.

Tarjolla monipuolinen työ menestyvän Sähköalan yrityksen palveluksessa. Jonator valmistaa sähkökaappeja teollisuuteen ja he tarvitsevat nyt lisätyövoimaa toimistoon. Tässä työssä tuet myyntiä, osallistut markkinointiprojekteihin ja huolehdit siitä, että CRM on ajan tasalla.

Tärkein tehtäväsi on myynnin ja johdon tukeminen, mutta pk-yrityksessä pääset osallistumaan eri projekteihin omien halujen ja kykyjen mukaan.

Odotamme, että sinulla on kaupallisen alan koulutus ja pidät monipuolisesta työstä. Työnantaja kouluttaa ja perehdyttää sinut, joten sähköalan osaamista ei tarvitse olla. Myös hyvät viestintätaidot ovat eduksi ja positiivisuus on plussaa.

 

Sinulta odotetaan:

 - Kaupallisen alan koulutusta

 - Halu oppia ja kehittyä työssään

 - Viihdyt monipuolisessa työssä

 - IT- ja viestintätaitoja

Sinulle tarjotaan:

 - Vakituinen työsuhde

 - Hyvä työpaikka 

 - Nykyaikaiset työvälineet

 - Monipuolinen tehtävä

 - Hyvä perehdytys ja jatkuva tuki

Teemme rekrytointia yhteistyössä asiakkaamme kanssa.

 

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1192004
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Paimio