(Poistunut julkaisusta)

Myyntisihteeri
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018
Go On Oulu etsii asiakkaalleen reipasta

MYYNTISIHTEERIÄ.

Asiakkaamme on kovassa kasvussa oleva, alansa johtava märkätilatuotteiden valmistaja. Heidän tuotantonsa ja pääkonttorinsa sijaitsevat Oulussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Myyntisihteerin toimenkuvaan kuuluvat monipuoliset tehtävät yrityksen myyntitilausten käsittelystä, tilausten aikatauluttamisesta aina laskutukseen ja asiakaspalvelutehtäviin. Tehtävässä kommunikoidaan ja toimitaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, tuotannon, logistiikkapartnereiden ja eri alihankkijoiden kanssa.

Toivomme sinulta jo kokemusta myyntisihteerin tehtävistä. Asiakaspalvelu on olennainen osa työtä, joten olethan sosiaalinen sekä positiivinen ja tulet hyvin toimeen monenlaisten ihmisten kanssa myös haastavissakin tilanteissa. Numerotarkkuus ja nopea toiminta ovat tuttuja sinulle, ja nautit myös työsi kehittämisestä.

Päätehtävät:
- Asiakaspalvelu ja asiakastilausten käsittely
- Asiakastarjousten teko tarjouspyyntöjen perusteella
- Tilausten vastaanotto, käsitteleminen ja syöttäminen Lemonsoft IT-järjestelmään
- Tuotetiedon ja -neuvonnan tarjoaminen asiakkaille
- Reklamaatioiden hoitaminen tehokkaasti ja asiakasta tyydyttävällä tavalla yhdessä tiimin kanssa
- Vastaaminen sovittujen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisesta
-Toiminnan kehittäminen
-Muut yleiset toimistotehtävät

Alkuun työsuhde on määräaikainen, 3-6kk, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy osaamisen ja palkkatoiveen mukaisesti, joten laitathan hakemukseesi myös palkkatoiveen.

Mikäli koet olevasi hakemamme tekijä, jätä hakemuksesi palkkatoiveen kera heti osoitteessa: www.go-on.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-päällikkö Marja Parkkari, +358 44 330 8824. Emme valitettavasti voi käsitellä sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.