(Poistunut julkaisusta)

Myyntisihteeri
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Haemme Turun myyntikonttoriin oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä

MYYNTISIHTEERIÄ

TEHTÄVIISI KUULUU

Hoidat erilaisia myyntiä tukevia ja hallinnollisia tehtäviä 16 henkilön myyntikonttorissa. Päivääsi voi sisältyä esimerkiksi puhelintyötä, hinnastojen päivitystä, hinnanoikaisujen tekemistä, kassan ja tilitysten hoitamista, matkavarausten tekemistä sekä tietojen ylläpitoa ja raportointia. Tehtävä on noin vuoden kestävä vanhempainvapaasijaisuus.

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja modernit työvälineet osana avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Digitaaliset ratkaisumme ovat toimialan kärkeä, joista esimerkkeinä mobiilikauppa SLO App ja verkkokauppa.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet oma-aloitteinen ja joustava tiimipelaaja, pidät vaihtelevasta ja monipuolisesta työstä ja säilytät tarkkuutesi ja tehokkuutesi aikataulupaineista huolimatta. Käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia (erityisesti Excel) etkä pelkää tutustua erilaisiin tietoteknisiin järjestelmiin. Hoidat asioita sujuvasti englanniksi ja ruotsin kielen taidosta on sinulle etua.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Jani Laaksonen p. 050 568 3407. Tavoitat hänet parhaiten 13.2 tai 14.2 klo 9-12.

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme jättämään www.slo.fi/jobs –sivujen kautta 19.2.2018 mennessä.