(Poistunut julkaisusta)

Myyntisihteeri verkkopalveluun
Mezzoforte Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Hei autoalaa nähnyt myyntisihteeri! Etsitkö paikkaa, jossa pääset työskentelemään perinteisen autoliikkeen ulkopuolella? Meillä on Sinulle hieno mahdollisuus päästä työskentelemään yhdessä Suomen suurimmista verkkopalveluista, lue siis rohkeasti eteenpäin!

Etsimme Huutokaupat.com:ille iloista ja itsenäisen työotteen omaavaa autoalan myyntisihteeriä. Huutokaupat.com on Suomen suurin autohuutokauppapalvelu verkossa, jossa vuosittain 15.000 ajoneuvoa vaihtaa omistajaa. Työhösi kuuluu Huutokaupat.com:in kautta myytävien ajoneuvojen myynnin jälkeiset työt. Kontaktoit myyjän ja ostajan rohkeasti, opastat tarvittavien toimenpiteiden tekemiseen ja hoidat vaadittavat rekisteröintitoimenpiteet. Olet olennainen osa Huutokaupat.com:in asiakaskokemuksen syntyä ja kannat mielelläsi oman vastuusi ensiluokkaisesta asiakaskokemuksesta.

Sinulla on jo aiempaa kokemusta myyntisihteerin työtehtävistä automaailmasta. Hallitsen autokaupassa käytettävät rekisteröintijärjestelmät ja olet yleisesti näppärä tietojärjestelmien kanssa. Työotteesi on tarkka ja oma-aloitteinen, asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Olet positiivinen persoona, joka viihtyy kehittyvässä työyhteisössä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän viihtyisässä työympäristössä, hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Munkkivuoressa. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja määräaikaisuuden (6kk) jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen palvelukseen. Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa joustavasti.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa HETI oheisesta linkistä! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Harjula (julia.harjula@barona.fi, 046 923 4517).