(Poistunut julkaisusta)

Myyntisihteeri - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Asuntokolmio Oy on oululainen, vuonna 2010 perustettu perheyritys. Viihtyisät asuntomyymälämme sijaitsevat Sisustajantorilla Oulussa, Haukiputaan keskustassa ja upouudessa Lakeustalossa Limingan keskustassa. Hoidamme ammattitaidolla ja luottamuksella sekä huoneistojen, kiinteistöjen että liiketilojen myynnin ja vuokrauksen. Oletko etsimämme taitava ja tehokas myyntisihteeri? Haluatko tehdä monipuolista työtä innostavassa ja hyväntuulisessa porukassa kiinnostavalla kiinteistönvälitysalalla? Etsimme nyt yhteistyössä Asuntokolmio Oy:n kanssa myyntisihteeriä vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi toimit kiinteistönvälittäjiemme ja yrittäjiemme oikeana kätenä avustaen myytävien kohteiden hallinnassa ja asiakirjojen hankinnassa. Syötät kohteitamme järjestelmään ja teet sähköistä arkistointia. Työtehtäviisi on mahdollisuus yhdistää myös esimerkiksi markkinointiin tai vuokravälitykseen liittyviä tehtäviä taitojesi ja kokemuksesi mukaan.

Toivomme sinulta 

Työssä menestyäksesi tarvitset hyviä IT-taitoja ja toimisto-ohjelmien hallintaa sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista osaamista. Aiempi kokemus alalta ja/tai LKV-tutkinto ovat eduksi. Persoonaltasi olet oma-aloitteinen ja avulias. Omaat tervettä maalaisjärkeä ja harkintakykyä sekä kykyä tarttua toimeen. Olethan myös yhteistyökykyinen ja vuorovaikutustaitoinen tekijätyyppi – se on meidän asuntokolmiolaisten tavaramerkki! 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä alalla suuntaa näyttävässä menestyjäyrityksessä. Olemme ajan hermolla ja kasvumme on huimaa – vuonna 2019 myyntimme kasvoi huikeat 52 %! Olemme yksi Oulun seudun suurimmista toimijoista alalla ja kehitämme jatkuvasti uusia keinoja palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Tarjoamme lisäksi viihtyisän työympäristön sekä joustavat, reilut ja kannustavat yrittäjät työnantajiksesi – loistavista työkavereista puhumattakaan. Käytössäsi on luonnollisesti nykyaikaiset työvälineet ja palkan lisäksi tarjoamme myös hyvät muut edut.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 0400 5233070 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi tiistaina 18.2. kello 9-10 ja ja perjantaina 21.2. kello 12-13. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi