(Poistunut julkaisusta)

Myyntisihteeri Mastermark Oy:lle Turkuun
Mastermark Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Mastermark Oy on Suomen johtava liikelahjojen ja myynninedistämistuotteiden toimittaja, joka on perustettu vuonna 1978. Konserni (Mastermark Oy ja Mastermark Brands Oy) työllistää yli 100 työntekijää. Tutustu yritykseen osoitteessa www.mastermark.fi

Haemme Mastermarkin myyntitiimiin asiakaspalveluhenkistä sekä organisointi- ja paineensietokykyistä myyntisihteeriä työskentelemään pääasiassa myyntikentän ja markkinoinnin rajapinnassa. Vastaat työssäsi esimerkiksi tapahtumien organisoinnista ja myyntimateriaalien tuottamisesta.

Odotamme sinulta kaupallisen alan koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi) tai soveltuvaa työkokemusta. Teet työsi huolellisesti hektisessäkin ympäristössä ja nautit työskentelystä ihmisten kanssa. Olet valmis käärimään hihat ja tarttumaan reippaasti monenlaisiin työtehtäviin. Kommunikoit sujuvasti englanniksi ja tuotat hyvää kirjallista suomen kieltä. Käytät sujuvasti niin Wordia, Exceliä kuin Power Pointiakin. Kokemus Questback-ohjelmasta katsotaan eduksi.

Hae tehtävää Adeccon hakuportaalin kautta www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Vilma Hyvönen, vilma.hyvonen@adecco.fi tai 040 621 6202. Haku sulkeutuu 23.2.20. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on alkuun vuoden mittainen määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistumiseen.