(Poistunut julkaisusta)

Myyntisihteeri Karava Saunalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018Työn kuvaus:
  Kärävä Oy on vuonna 1988 perustettu suomalainen puualan perheyritys. Toimipaikkamme sijaitsee Pirkkalassa. Olemme laadun ja yksilöllisyyden puolestapuhuja. Haluamme tarjota ihmisille juuri heidän näköisiään ja oloisiaan ratkaisuja, oli kyse sitten saunasta, terassista tai vaikka seinäpaneloinnista. Lähtökohtamme on, että jos asiakas pystyy kuvittelemaan unelmiensa ratkaisun, me pystymme mahdollistamaan sen. Vain mielikuvitus on rajana!
 
Haemme nyt osa-aikaista MYYNTISIHTEERIÄ
 
Myyntisihteerin tehtäviin kuuluvat mm. kuljetusten tilaus, myyntitilausten teko, laskutus ja asiakaspalvelun sähköpostien hoitaminen. Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä ja reipasta otetta työskentelyyn. Käytössämme on Visma Nova-ohjelmisto ja eduksesi katsomme aiemman kokemuksesi tämän käytöstä.
 
Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Pirkkalan Vaittin teollisuusalueella. Päivittäinen työaikasi on klo 8.00- 14.00. Työsuhde on alkuun puolen vuoden määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Työt alkavat elokuussa.
 
Hae tehtävään osoitteessa www.adecco.fi 29.5. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyntisihteeri


Sijainti:  PIRKKALA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere