(Poistunut julkaisusta)

Myyntisihteeri - Janakkala
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019
Elektro-Arola Oy on vuonna 1974 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut hälytys- ja viestintätekniikan laitteiden ja järjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen. Pääasiallinen asiakaskunta muodostuu eri viranomaisorganisaatioista ja sähköntuotannon sekä suurteollisuuden yrityksistä. Päätoimipaikkamme sijaitsee Turengissa, keskellä eteläistä Suomea. Lisätietoja www.elektro-arola.fi
Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakkaallemme Elektro-Arola Oy:lle Myyntisihteeriä vakituiseen työsuhteeseen Turenkiin. 

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään Turengin toimiston moniosaajana vastaten itsenäisesti monipuolisesta tehtäväkokonaisuudesta. Oma päävastuualueesi on myyntilaskutus ja muu myynnin/projektinhallinnan avustaminen, mutta myös yrityksen muidenkin eri tiimien tukitoiminnot. Yrityksen palkanlaskenta, kirjanpito ja ostolaskujen käsittely on pääasiallisesti toisen henkilön vastuulla, mutta toimit tiiviissä yhteistyössä hänen kanssaan ja tarvittaessa lomasijaistat myös näihin osa-alueisiin kuuluvissa tehtävissä. 

Tärkein päivittäinen työkalusi on toiminnanohjausjärjestelmä Visma Nova. Sen lisäksi Microsoft Office ja muutamat pilvipohjaiset järjestelmät ovat aktiivikäytössä.

Tehtäviisi kuuluvat mm. 
  • Tilausten rutiinikäsittely ja tallentaminen järjestelmään
  • Projektitoimitusten asennuserittelyjen alustava läpikäyminen ja kirjaaminen järjestelmään
  • Laskutus ja saatavien seuranta
  • Yleinen asiakaspalvelu (normaalisti puhelimiste ja s-postitse)
  • Toimiston rutiinitehtävät, kuten vieraiden vastaanotto, postinkäsittely ja puhelinvaihde

Toivomme sinulta 

Etsimme tehtävään luotettavaa, itsenäisen ja vastuullisen työotteen omaavaa henkilöä, jolla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista myynnin tuen ja taloushallinnon tehtävistä ja toimistorutiineista. Arvostamme alan koulutustaustaa sekä ymmärrystä kansainvälisestäkin liike-elämästä. Sinulta löytyy hyvät tiimityötaidot ja omaat positiivisen asiakaspalveluasenteen. Tässä tehtävässä tulet tarvistemaan äidinkielitasoisen suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen), sillä toimenkuvaan kuuluu jossain määrin myös kansainvälistä yhteydenpitoa tavarantoimittajien, asiakkaiden sekä muiden puitetahojen kanssa. 

Tarjoamme sinulle

Elektro-Arola Oy tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen taloudellisesti vakavaraisen, perheomisteisen yrityksen palveluksessa. Moderneilla ja ergonomisilla työvälineillä varustettu toimistomme sijaitsee Turengin keskustassa, hyvien julkisen liikenteen kulkuyhteyksien varrella. Työtä tehdään arkisin (ma-pe) toimistotyöaikoihin. Palkkauksessa sovelletaan teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian lisää!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Eveliina peltoniemi, puh. 030 6090 656 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (Arkisin klo 8-16)
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.10 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi