(Poistunut julkaisusta)

Myyntisihteeri, Fenix Sign Oy (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Fenix Sign Oy on hyvinkääläinen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa rakentamalla kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin. Meitä on 50 henkeä ja liikevaihtomme on n. 9,5 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi

Fenix Sign Oy etsii nyt kauttamme myyntisihteeriä vakituiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteelle. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Myyntisihteerinä pääasialliset työtehtäväsi ovat:
• myyntitilausten käsittely
• myyntitiimin tukeminen
• projektien koordinointia yhdessä myynnin ja tuotannon kanssa
• tuotekuvastojen ja hinnastojen ylläpito
• asiakaspalvelutehtävät

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on soveltuva, mahdollisesti kaupallinen koulutustausta sekä kaupan alan tuntemus. Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja vastuuta kantava. Toimit asiakaslähtöisesti ja itsenäisesti. Olet tiimihenkinen, oppimishaluinen ja työhösi panostava. Tehtävässä edellytetään hyviä IT-taitoja, erityisesti arvostamme Photoshop-, Illustrator- ja InDesign -ohjelmien tuntemusta.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden mielenkiintoisten tuotteiden parissa vakaassa ja nopeasti kehittyvässä organisaatiossa. Lisäksi tarjoamme perehdytyksen tehtävään sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus verkkosivuillamme oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 12-14.